Повезане вести
Сахранио мајку, оца и брата, па добио мождани удар: Стравична судбина једног од омиљенијих певача у Србији
Мондо 21.04.2025
На питање да ли би могао да сними песму о својим личним губицима, одговорио је да то још увек не може. Живот Горана Ивановића, оснивача и певача популарног Гоци бенда, обележен је бројним личним трагедијама које су оставиле… »
Умрли му родитељи и брат, па добио мождани удар: Живот нашег певача испуњен трагедијама: "Оперисао сам срце, тешко сам то…
Блиц 21.04.2025
Живот певача Гоци бенда, Горана Ивановића, обележиле су многе трагедије. Горан Ивановић, оснивач "Гоци бенда", испричао је једном приликом како су се недаће у његовом животу ређале једна за другом. - Таман сам почео да певам… »
После низа породичних трагедија оперисао срце, па доживео мождани удар: Певач доживео најтеже ударце: Успео сам да се вратим у…
Курир 21.04.2025
Горан Ивановић, оснивач " Гоци бенда", испричао је све о трагедијама које су му се десиле од рата у БиХ, па до данас. Певач је познат као неко ко свој приватан живот чува далеко од очију јавности, али је сада отворио душу. -… »
Вести дана »
Пре упознавања размењивали интимни садржај: Каспер открио да ли је некој познатој дами слао поруке - изазвао неверицу, Мина скочила
Блиц пре 57 минутајош 18 повезаних
Вучић: Врло добар разговор о актуелним темама у односима Србије и ЕУ
РТК пре 32 минутајош 12 повезаних