Povezane vesti

Sahranio majku, oca i brata, pa dobio moždani udar: Stravična sudbina jednog od omiljenijih pevača u Srbiji

Sahranio majku, oca i brata, pa dobio moždani udar: Stravična sudbina jednog od omiljenijih pevača u Srbiji

Mondo 21.04.2025
Na pitanje da li bi mogao da snimi pesmu o svojim ličnim gubicima, odgovorio je da to još uvek ne može. Život Gorana Ivanovića, osnivača i pevača popularnog Goci benda, obeležen je brojnim ličnim tragedijama koje su ostavile dubok trag na njega. U jednoj… »
Umrli mu roditelji i brat, pa dobio moždani udar: Život našeg pevača ispunjen tragedijama: "Operisao sam srce, teško sam to…

Umrli mu roditelji i brat, pa dobio moždani udar: Život našeg pevača ispunjen tragedijama: "Operisao sam srce, teško sam to…

Blic 21.04.2025
Život pevača Goci benda, Gorana Ivanovića, obeležile su mnoge tragedije. Goran Ivanović, osnivač "Goci benda", ispričao je jednom prilikom kako su se nedaće u njegovom životu ređale jedna za drugom. - Taman sam počeo da pevam, desio se nesrećni rat. Otac… »
Posle niza porodičnih tragedija operisao srce, pa doživeo moždani udar: Pevač doživeo najteže udarce: Uspeo sam da se vratim u…

Posle niza porodičnih tragedija operisao srce, pa doživeo moždani udar: Pevač doživeo najteže udarce: Uspeo sam da se vratim u…

Kurir 21.04.2025
Goran Ivanović, osnivač " Goci benda", ispričao je sve o tragedijama koje su mu se desile od rata u BiH, pa do danas. Pevač je poznat kao neko ko svoj privatan život čuva daleko od očiju javnosti, ali je sada otvorio dušu. - Taman sam počeo da pevam… »

Vesti dana »