Povezane vesti
"Kuća, traktor, malinjaci, kupinjak, besplatno, bez kirije" Čovek kod Kosjerića daje na korišćenje celo imanje u selu koje…
Kurir pre 12 dana
"Možda je ovo tvoj novi dom ili dom tvog prijatelja...", čuje se na video-snimku za koji su mnogi u prvi mah pomislili - prodaje kuću, ali kad se ispostavilo da naš čovek usred Srbije na besplatno korišćenje daje celo imanje, nastala je pometnja na… »
"Kuća, traktor, malinjaci - sve besplatno, bez kirije!" Čovek kod Kosjerića daje na korišćenje imanje, ima dva uslova
Blic pre 12 dana
Da li ste spremni za život u prirodi, sa svim što vam treba na dohvat ruke? Jedno imanje u Srbiji nudi upravo to - i to potpuno besplatno! Ovo nije obična prodaja, već prilika za porodicu koja želi da radi i zaradi, uz besplatan krov nad glavom… »
Vesti dana »

"Znajući: Njega..." Siniša Mali o mogućem Vučićevom odlasku u Moskvu povodom Dana pobede: U jedno sam siguran
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Rod Blagojević: Sastao sam se juče sa Vučićem, ali je počeo da se oseća loše i morao je da ode ranije
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Poslanik NPS-a: Nisam bio član radikala, neko je „upregao“ botove po mrežama da uruši jedinstvo
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Odlazim na kraju godine" Povlači se Voren Bafet (94): Mislim da je došlo vreme
Blic pre 3 satajoš 1 povezana