Povezane vesti
Zvaničnici širom svijeta se opraštaju od pape Franje
Slobodna Evropa pre 9 dana
Brojni zvaničnici širom svijeta se opraštaju od pape Franje, poglavara Rimokatoličke crkve, koji je preminuo u 88. godini života u Vatikanu, podsjećajući da se on borio za socijalnu pravdu, prava migranata i životnu sredinu. Predsjednica Evropske… »
Svetski političari odali poštu papi Franji: Inspirisao je milione ljudi
RTV pre 9 dana
RIM - Mnogi svetski političari odali su poštu papi Franji nakon što je objavljena vest da je vrhovni poglavar Rimokatoličke crkve jutros preminuo, ističući da je on uspeo da inspiriše milione ljudi i izvan katoličanstva. Tramp izrazio saučešće… »
Italijanska premijerka povodom smrti pape: Veliki čovek nas je napustio
N1 Info pre 9 dana
Smrt pape Franje "duboko nas je pogodila, pošto nas je napustio veliki čovek", napisala je italijanska premijera Đorđa Meloni. „Imala sam privilegiju da profitiram od njegovog prijateljstva, njegovih saveta i njegovih učenja koji nikad nisu… »
Svetski političari odali poštu papi Franji: "Inspirisao je milione ljudi"
NIN pre 9 dana
Mnogi svetski političari odali su poštu papi Franji nakon što je objavljena vest da je vrhovni poglavar Rimokatoličke crkve jutros preminuo, ističući da je on uspeo da inspiriše milione ljudi i izvan katoličanstva. Potpredsednik italijanske vlade… »
"Imala sam priliku da profitiram od njegovog prijateljstva": Premijerka Italije Đorđa Meloni se oglasila nakon smrti pape…
Kurir pre 9 dana
"Imala sam privilegiju da profitiram od njegovog prijateljstva, njegovih saveta i njegovih učenja koji nikad nisu izostali čak u trenucima iskušenja i patnji", rekla je Meloni u saopštenju iz njenog kabineta. Papa Franja umro je danas, na Uskršnji… »
Italijanska premijerka povodom smrti pape: Veliki čovek nas je napustio
Novi magazin pre 9 dana
Smrt pape Franje "duboko nas je pogodila, pošto nas je napustio veliki čovek", napisala je danas italijanska premijera Đorđa Meloni. "Imala sam privilegiju da profitiram od njegovog prijateljstva, njegovih saveta i njegovih učenja koji nikad nisu… »
Svetski političari odali poštu papi Franji: Inspirisao je milione ljudi
Euronews pre 9 dana
Mnogi svetski političari odali su poštu papi Franji nakon što je objavljena vest da je vrhovni poglavar Rimokatoličke crkve jutros preminuo, ističući da je on uspeo da inspiriše milione ljudi i izvan katoličanstva. Potpredsednik italijanske vlade… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Maratonci stigli u Beč, studenti pešaci dočekani u Novom Sadu: „Šest meseci, nula odgovornosti“
Nova pre 48 minutajoš 54 povezane

NVO: Odluka Evropskog suda za ljudska prava važna opomena državi Srbiji
Beta pre 6 satijoš 41 povezana

Zečević o poseti Marte Kos Srbiji: Evropska unija poručila–bez reformi nema napretka
Euronews pre 3 satajoš 62 povezane

Dedu, sina i unuka "pokosio" amonijak iz jame: Detalji porodične nesreće na farmi svinja kod Topole (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 41 povezana