Повезане вести

Шпанци тврде: Мицић заменио агента и одабрао у ком клубу ће играти Евролигу следеће сезоне

Шпанци тврде: Мицић заменио агента и одабрао у ком клубу ће играти Евролигу следеће сезоне

Телеграф 21.04.2025
Изгледа да је дошао крај саге око Василија Мицића. Хтео га је Анадолу Ефес, хтео и Паантинаикос, помињала се чак и Црвена звезда, али је на крају он одлучио да оде у Хапоел Тел Авив! Успео је богати власник клуба и актуелног… »
Србин звезда прелазног рока - Власник Хапоела: Најтраженији је, звао ме је

Србин звезда прелазног рока - Власник Хапоела: Најтраженији је, звао ме је

Спортски журнал 21.04.2025
Све извеснији повратак плеја Србије у Европу, тврде Шпанци. Василије Мицић је пред стављањем парафа на уговор са Хаопелом из Тел Авива, тврдио је шпански Енцестандо, уз податак да би репрезентативац Србије требало да добије… »
Власник Хапоела се огласио због Мицића, али Србин није једина жеља Израелаца, спремне још две "бомбе"?

Власник Хапоела се огласио због Мицића, али Србин није једина жеља Израелаца, спремне још две "бомбе"?

Спортске.нет 21.04.2025
Кошаркаши Хапоела из Тел Авива освојили су овосезонско издање Еврокупа и изборили пласман у Евролигу наредне сезоне. Тим из престонице Израела по први пут ће се у својој историји такмичити у европској елити, а амбициозни власник… »
Циљају сам врх евролиге: Офер Јанај отворено о ситуацији са Василијем Мицићем!

Циљају сам врх евролиге: Офер Јанај отворено о ситуацији са Василијем Мицићем!

Хот спорт 21.04.2025
Стварају моћан тим! Тел Авив бруји од кошаркашких гласина – Хапоел улази у нову еру, а име Василија Мицића озбиљно се врти око клуба који наредне сезоне улази у Евролигу. Власник Офер Јанај, познат по јасним и директним… »
Медији: Мицић се враћа у Евролигу и постаје најплаћенији!

Медији: Мицић се враћа у Евролигу и постаје најплаћенији!

Дневник 21.04.2025
Српски кошаркаш Василије Мицић могао би од следеће сезоне да се врати у најјаче европско такмичење. Искусни плејмејкер нема никакву улогу у Финиксу, где је од доласка почетком фебруара скупио свега 20-ак минута, те је растанак… »
Мицић се враћа у Европу: Евролигаш близу договора са српским кошаркашем

Мицић се враћа у Европу: Евролигаш близу договора са српским кошаркашем

Вечерње новости 21.04.2025
ЧИНИ се да је српски кошаркаш Василије Мицић завршио епизоду у НБА лиги и да следи повратак на евролигашке паркете. ФОТО: Тањуг/АП Како преноси шпански "Енкестандо" репрезентативац наше земље је близу договора са овосезонским… »
Васа се због 4.500.000 евра враћа у Европу: Ништа од Звезде, зна се где потписује уговор

Васа се због 4.500.000 евра враћа у Европу: Ништа од Звезде, зна се где потписује уговор

Мондо 21.04.2025
Василије Мицић завршио је епизоду у САД и појачаће Хапоел из Тел Авива. Српски кошаркаш Василије Мицић завршио је са НБА лигом и наредне сезоне поново ћемо га глдати у Европи. Како преносе добро обавештени извори, завршени су… »

Вести дана »