Povezane vesti
"Zašto smo toliko iskompleksirani narod?" Srbin zamerio jedan detalj sunarodnicima, pa izazvao raspravu "Nešto ne štima"
Kurir 21.04.2025
Jedan Srbin nedavno je na Redditu potkačio čitav narod iskrenim izlivom frustracije: „Što sam stariji, to mi je jasnije da nešto duboko ne štima sa nama kao društvom.“ Njegovo zapažanje brzo je izazvalo buru – jer je pogodio u srž problema koji mnogi… »
"Zašto smo toliko iskompleksirani narod?" Srbin objavom potkačio čitavu sunarodnike: "Nešto duboko ne štima ovde"
Blic 21.04.2025
Jedan Srbin nedavno je na Redditu podelio svoje mišljenje o tome koliko smo, kao društvo, duboko zaglibili u površnost, osuđivanje i kolektivnu nesigurnost. Kako kaže, što je stariji, to mu je jasnije da nešto ozbiljno nije u redu sa načinom na koji… »
Vesti dana »
MOL i Gaspromnjeft postigli dogovor o kuporpodaji udela u NIS-u - Srbija povećala vlasništvo za 5%
Ekapija pre 10 minutajoš 32 povezane
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Cenzolovka pre 30 minutajoš 31 povezana
NIN-ova nagrada za roman godine Darku Tuševljakoviću za delo Karota
Beta pre 51 minutajoš 27 povezanih
EU u dilemi nakon Trampove izjave o ruskoj pretnji Grenlandu
Vesti online pre 20 minutajoš 78 povezanih
Zrenjaninska policija uhapsila dvojicu osumnjičenih za prodaju droge: Pronađeni amfetamin i marihuana
Nova pre 50 minutajoš 26 povezanih