Povezane vesti
Starleta i bivša rijaliti učesnica prodavala intimne fotografije za 5.000 dinara: Podigla bih cenu na 500 evra, ali joj ne…
Kurir 21.04.2025
Starleta i nekadašnja voditeljka rijalitija "Parovi" Ava Karabatić šokirala je javnost kada je priznala da prodaje intimne fotografije za 5.000 dinara. - Tačno je da ih prodajem, ali mi je samo žao što mi stranica ne dozvoljava da stavim cenu fotografije… »
Bivša voditeljka prodavala intimne fotografije za 5.000 dinara: "Podigla bih cenu na 500 evra, ali ne smem"
Blic 21.04.2025
Starleta i nekadašnja voditeljka rijalitija "Parovi" Ava Karabatić šokirala je javnost kada je priznala da prodaje intimne fotografije za 5.000 dinara. - Tačno je da ih prodajem, ali mi je samo žao što mi stranica ne dozvoljava da stavim cenu fotografije… »
Vesti dana »
Prajd u Beogradu: četvrt veka borbe za ravnopravnost, završena šetnja, učesnici se vratili u park Manjež, manji incident kod Narodne skupštine, intervenisala policija
Blic pre 16 minutajoš 37 povezanih
Zelenski posle razgovora sa Vitkofom i Kušnerom: Ukrajina neće napadati Moskvu do ponedeljka
NIN pre 2 satajoš 27 povezanih
Kesić o prekidu emitovanja "24 minuta": Priče o skupoj emisiji običan izgovor, emisija prelazi na Jutjub
Radio 021 pre 2 satajoš 28 povezanih
Ukrajina saopštila: Sedam osoba povređeno u ruskom napadu na Hmeljnicku oblast
Kurir pre 16 minutajoš 50 povezanih
Veliki protest u Zagrebu: Skup protiv odlaganja otpada u Gospiću
Euronews pre 3 satajoš 29 povezanih