Повезане вести

Дачић се опростио од папе Фрање: "Његова спремност да разуме Србију оставиће трајан печат у нашим сећањима"

Дачић се опростио од папе Фрање: "Његова спремност да разуме Србију оставиће трајан печат у нашим сећањима"

Блиц 21.04.2025
Ивица Дачић, министар унутрашњих послова, огласио се на свом Инстаграм профилу након смрти папе Фрање. - Са дубоким жаљењем примио сам вест о смрти Његове Светости папе Фрање, који је био симбол храбрости, саосећања и… »
Трамп: Меланија и ја ћемо присуствовати сахрани папе Фрање

Трамп: Меланија и ја ћемо присуствовати сахрани папе Фрање

РТВ 21.04.2025
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп саопштио је да ће заједно са супругом Меланијом присуствовати сахрани папе Фрање у Риму. "Меланија и ја ћемо ићи на сахрану папе Фрање. Част нам је што ћемо бити тамо", написао је… »
"Меланија и ја идемо на сахрану папа Фрање" Огласио се Трамп

"Меланија и ја идемо на сахрану папа Фрање" Огласио се Трамп

Курир 21.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп саопштио је да ће заједно са супругом Меланијом присуствовати сахрани папе Фрање у Риму. "Меланија и ја ћемо ићи на на сахрану папе Фрање. Част нам је што ћемо бити тамо", написао је Трамп на… »
Трамп издао хитну наредбу због смрти папе Фрање: Цела Америка му одаје почаст

Трамп издао хитну наредбу због смрти папе Фрање: Цела Америка му одаје почаст

Мондо 21.04.2025
Доналд Трамп донео је одлуку да се америчка застава вијори на пола копља због смрти папа Фрање. Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп огласио се на својој друштвеној мрежи "Трутх социал" поводом смрти папа… »
Трамп донео хитну одлуку због смрти папе Фрање: Ево како ће Америка сада изгледати (фото)

Трамп донео хитну одлуку због смрти папе Фрање: Ево како ће Америка сада изгледати (фото)

Курир 21.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп донео је хитну одлуку након смрти папе Фрање. "Као знак поштовања према сец́ању на Његову Светост Папу Фрању, по овлашц́ењу које ми је као председнику Сједињених Држава дато Уставом и… »
Трамп донео хитну одлуку због смрти папе Фрање

Трамп донео хитну одлуку због смрти папе Фрање

Телеграф 21.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп донео је хитну одлуку након смрти папе Фрање, а његово саопштење преносимо у целости. "Као знак поштовања према сец́ању на Његову Светост Папу Фрању, по овлашц́ењу које ми је као… »
Туга због смрти папе Фрање: Од седмодневне жалости, до спуштања застава на пола копља

Туга због смрти папе Фрање: Од седмодневне жалости, до спуштања застава на пола копља

Нова 21.04.2025
Земље широм света почеле су припреме за одавање почасти поглавару Римокатоличке цркве, папи Фрањи, који је умро јутрос у 89. години. Следи преглед кључних догађаја најављених до сада, преноси Би-Би-Си (ББЦ). У Аргентини… »

Радио 021 21.04.2025
Земље широм света почеле су припреме за одавање почасти поглавару Римокатоличке цркве, папи Фрањи, који је умро јутрос у 89. години. У Аргентини, папиној родној земљи проглашена је седмодневна национална жалост. Седмодневна… »
Светски лидери се опраштају од Папе: Седмодневна жалост у Бразилу и Аргентини, речи утехе са Истока и Запада (ФОТО)

Светски лидери се опраштају од Папе: Седмодневна жалост у Бразилу и Аргентини, речи утехе са Истока и Запада (ФОТО)

Инсајдер 21.04.2025
Светски лидери, званичници и институције одају пошту папи Фрањи након што је објављена вест да је поглавар Римокатоличке цркве јутрос преминуо, истичући да је он успео да инспирише милионе људи и изван католичанства. Од папе… »

Бета 21.04.2025
Земље широм света почеле су припреме за одавање почасти поглавару Римокатоличке цркве, папи Фрањи, који је умро јутрос у 89. години. Следи преглед кључних догађаја најављених до сада, преноси Би-Би-Си (ББЦ). У Аргентини… »
Широм света туга због смрти папе Фрање: Од седмодневне жалости, до спуштања застава на пола копља

Широм света туга због смрти папе Фрање: Од седмодневне жалости, до спуштања застава на пола копља

Н1 Инфо 21.04.2025
Земље широм света почеле су припреме за одавање почасти поглавару Римокатоличке цркве, папи Фрањи, који је умро јутрос у 89. години.Следи преглед кључних догађаја најављених до сада, преноси Би-Би-Си (ББЦ). У Аргентини… »

Радио сто плус 21.04.2025
Следи преглед кључних догађаја најављених до сада, преноси Би-Би-Си (ББЦ). У Аргентини, папиној родној земљи проглашена је седмодневна национална жалост. Седмодневна жалост такође је проглашена у Бразилу, како је рекао… »
Дачић о папи Фрањи: Његова спремност да подржи Србију оставиће трајан печат у нашим сећањима

Дачић о папи Фрањи: Његова спремност да подржи Србију оставиће трајан печат у нашим сећањима

НИН 21.04.2025
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изразио је данас саучешће Римокатоличкој цркви и свим католичким верницима поводом смрти папе Фрање и додао да његов одлазак представља губитак за… »
Аргентина проглашава 7 дана жалости: Председник Милеј је раније сурово вређао папу Фрању

Аргентина проглашава 7 дана жалости: Председник Милеј је раније сурово вређао папу Фрању

Телеграф 21.04.2025
Аргентина ће прогласити седмодневну националну жалост поводом смрти папе Фрање, који је био из Буенос Ајреса, где је дуги низ година био надбискуп. Председник Аргентине, Хавијер Милеј, изразио је жалост због смрти папе. Односи… »
И Вук Јеремић се опростио од папе Фрање

И Вук Јеремић се опростио од папе Фрање

Данас 21.04.2025
Вук Јеремић, председник Центра за међународне односе и одрживи развој и некадашњи лидер Народне странке опростио се од преминулог папе Фрање за којег каже да је један од најхаризматичнијих и најхрабријих глобалних лидера, чија… »

Вести дана »

Џеред Батлер послужио "Арени" Звездину победу!

Џеред Батлер послужио "Арени" Звездину победу!

Спортске.нет пре 26 минутајош 59 повезаних
УЖИВО: Србија губи, али има добре вести из Андоре

УЖИВО: Србија губи, али има добре вести из Андоре

Спорт клуб пре 30 минутајош 68 повезаних