Povezane vesti

Dačić se oprostio od pape Franje: "Njegova spremnost da razume Srbiju ostaviće trajan pečat u našim sećanjima"

Dačić se oprostio od pape Franje: "Njegova spremnost da razume Srbiju ostaviće trajan pečat u našim sećanjima"

Blic 21.04.2025
Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova, oglasio se na svom Instagram profilu nakon smrti pape Franje. - Sa dubokim žaljenjem primio sam vest o smrti Njegove Svetosti pape Franje, koji je bio simbol hrabrosti, saosećanja i nepokolebljive vere u čoveka… »
Tramp: Melanija i ja ćemo prisustvovati sahrani pape Franje

Tramp: Melanija i ja ćemo prisustvovati sahrani pape Franje

RTV 21.04.2025
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp saopštio je da će zajedno sa suprugom Melanijom prisustvovati sahrani pape Franje u Rimu. "Melanija i ja ćemo ići na sahranu pape Franje. Čast nam je što ćemo biti tamo", napisao je Tramp na svojoj društvenoj… »
"Melanija i ja idemo na sahranu papa Franje" Oglasio se Tramp

"Melanija i ja idemo na sahranu papa Franje" Oglasio se Tramp

Kurir 21.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je da će zajedno sa suprugom Melanijom prisustvovati sahrani pape Franje u Rimu. "Melanija i ja ćemo ići na na sahranu pape Franje. Čast nam je što ćemo biti tamo", napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži… »
Tramp izdao hitnu naredbu zbog smrti pape Franje: Cela Amerika mu odaje počast

Tramp izdao hitnu naredbu zbog smrti pape Franje: Cela Amerika mu odaje počast

Mondo 21.04.2025
Donald Tramp doneo je odluku da se američka zastava vijori na pola koplja zbog smrti papa Franje. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp oglasio se na svojoj društvenoj mreži "Truth social" povodom smrti papa Franje. On je jutros preminuo u… »
Tramp doneo hitnu odluku zbog smrti pape Franje: Evo kako će Amerika sada izgledati (foto)

Tramp doneo hitnu odluku zbog smrti pape Franje: Evo kako će Amerika sada izgledati (foto)

Kurir 21.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp doneo je hitnu odluku nakon smrti pape Franje. "Kao znak poštovanja prema sećanju na Njegovu Svetost Papu Franju, po ovlašćenju koje mi je kao predsedniku Sjedinjenih Država dato Ustavom i zakonima Sjedinjenih Američkih… »
Tramp doneo hitnu odluku zbog smrti pape Franje

Tramp doneo hitnu odluku zbog smrti pape Franje

Telegraf 21.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp doneo je hitnu odluku nakon smrti pape Franje, a njegovo saopštenje prenosimo u celosti. "Kao znak poštovanja prema sećanju na Njegovu Svetost Papu Franju, po ovlašćenju koje mi je kao predsedniku Sjedinjenih Država… »
Tuga zbog smrti pape Franje: Od sedmodnevne žalosti, do spuštanja zastava na pola koplja

Tuga zbog smrti pape Franje: Od sedmodnevne žalosti, do spuštanja zastava na pola koplja

Nova 21.04.2025
Zemlje širom sveta počele su pripreme za odavanje počasti poglavaru Rimokatoličke crkve, papi Franji, koji je umro jutros u 89. godini. Sledi pregled ključnih događaja najavljenih do sada, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). U Argentini, papinoj rodnoj zemlji… »

Radio 021 21.04.2025
Zemlje širom sveta počele su pripreme za odavanje počasti poglavaru Rimokatoličke crkve, papi Franji, koji je umro jutros u 89. godini. U Argentini, papinoj rodnoj zemlji proglašena je sedmodnevna nacionalna žalost. Sedmodnevna žalost takođe je… »
Svetski lideri se opraštaju od Pape: Sedmodnevna žalost u Brazilu i Argentini, reči utehe sa Istoka i Zapada (FOTO)

Svetski lideri se opraštaju od Pape: Sedmodnevna žalost u Brazilu i Argentini, reči utehe sa Istoka i Zapada (FOTO)

Insajder 21.04.2025
Svetski lideri, zvaničnici i institucije odaju poštu papi Franji nakon što je objavljena vest da je poglavar Rimokatoličke crkve jutros preminuo, ističući da je on uspeo da inspiriše milione ljudi i izvan katoličanstva. Od pape Franje su se oprostili i… »

Beta 21.04.2025
Zemlje širom sveta počele su pripreme za odavanje počasti poglavaru Rimokatoličke crkve, papi Franji, koji je umro jutros u 89. godini. Sledi pregled ključnih događaja najavljenih do sada, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). U Argentini, papinoj rodnoj zemlji… »
Širom sveta tuga zbog smrti pape Franje: Od sedmodnevne žalosti, do spuštanja zastava na pola koplja

Širom sveta tuga zbog smrti pape Franje: Od sedmodnevne žalosti, do spuštanja zastava na pola koplja

N1 Info 21.04.2025
Zemlje širom sveta počele su pripreme za odavanje počasti poglavaru Rimokatoličke crkve, papi Franji, koji je umro jutros u 89. godini.Sledi pregled ključnih događaja najavljenih do sada, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). U Argentini, papinoj rodnoj zemlji… »

Radio sto plus 21.04.2025
Sledi pregled ključnih događaja najavljenih do sada, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). U Argentini, papinoj rodnoj zemlji proglašena je sedmodnevna nacionalna žalost. Sedmodnevna žalost takođe je proglašena u Brazilu, kako je rekao predsednik Injacio Lula da… »
Dačić o papi Franji: Njegova spremnost da podrži Srbiju ostaviće trajan pečat u našim sećanjima

Dačić o papi Franji: Njegova spremnost da podrži Srbiju ostaviće trajan pečat u našim sećanjima

NIN 21.04.2025
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izrazio je danas saučešće Rimokatoličkoj crkvi i svim katoličkim vernicima povodom smrti pape Franje i dodao da njegov odlazak predstavlja gubitak za čitav svet. „Njegova… »
Argentina proglašava 7 dana žalosti: Predsednik Milej je ranije surovo vređao papu Franju

Argentina proglašava 7 dana žalosti: Predsednik Milej je ranije surovo vređao papu Franju

Telegraf 21.04.2025
Argentina će proglasiti sedmodnevnu nacionalnu žalost povodom smrti pape Franje, koji je bio iz Buenos Ajresa, gde je dugi niz godina bio nadbiskup. Predsednik Argentine, Havijer Milej, izrazio je žalost zbog smrti pape. Odnosi između pape Franje i… »
I Vuk Jeremić se oprostio od pape Franje

I Vuk Jeremić se oprostio od pape Franje

Danas 21.04.2025
Vuk Jeremić, predsednik Centra za međunarodne odnose i održivi razvoj i nekadašnji lider Narodne stranke oprostio se od preminulog pape Franje za kojeg kaže da je jedan od najharizmatičnijih i najhrabrijih globalnih lidera, čija su moralna jasnoća i… »

Vesti dana »