Povezane vesti
Sudija priznao da je oštetio Partizan u borbi za titulu: “I dan-danas žalim zbog te situacije”
Danas 21.04.2025
Fudbalski sudija Novak Simović priznao je da je na jednom meču svojom greškom oštetio Partizan i tako uticao u borbi za titulu između crno-belih i Crvene zvezde. U intervjuu za „Sportski žurnal“ on je istakao da je u sezoni 2021/22 na utakmici… »
Novak Simović priznao da je oštetio Partizan u šampionskoj trci sa Zvezdom pre tri godine: Žalim za greškom
Euronews 21.04.2025
Crvena zvezda hara srpskim fudbalom poslednjih osam godina, koliko traje njen šampionski niz, ali mnogi se pitaju da li bi bivši prvak Evrope i sveta imao titulu manje da je drugačije završen meč Partizan - Čukarički, 10. aprila 2022. na Banovom… »
Sudija Simović priznao: Oštetio sam Partizan i uticao u borbi za titulu
Nova 21.04.2025
Jedan od najpoznatijih domaćih fudbalskih sudija Novak Simović rekao je da žali zbog greške kojom je oštetio Partizan u prvenstvenoj utakmici protiv Čukaričkog, koja je uticala na borbu za šampionsku titulu u sezoni 2021/2022. „Najviše žalim… »
I dan danas žalim zbog te situacije: Fudbalski sudija ne može da zaboravi grešku na štetu Partizana
Večernje novosti 21.04.2025
SRPSKI fudbalski sudija Novak Simović prisetio se u razgovoru za "Sportski žurnal" situacije zbog koje najviše žali. Foto: M.Vukadinović U pitanju je bio duel Partizana i Čukaričkog od pre nekoliko sezona. Tačnije, radilo se o prekršaju Bojana… »
Novak Simović priznao grešku na štetu Partizana: Zbog nje je Zvezda pobegla u borbi za titulu
Mondo 21.04.2025
Sudija Novak Simović priznao da je pogrešio na meču Partizana i tako uticao na borbu za titulu koju su crno-beli vodili protiv Crvene zvezde do poslednjeg kola Superlige. Prošlo je tri godine od kako su se za titulu u Superligi Crvena zvezda i… »
Sudija Simović žali što je oštetio Partizan u utakmici protiv Čukaričkog u borbi za titulu
Radio sto plus 21.04.2025
“Najviše žalim za greškom koja mi se desila na utakmici Partizan – Čukarički. Žao mi je što sam imao priliku da je ispravim preko VAR, a nisam je dobio. Odmah posle meča sam imao razgovor sa Aleksandrom Stanojevićem, tadašnjim trenerom… »
Bura u srpskom fudbalu, Novak Simović priznao da je oštetio Partizan i uticao na borbu za titulu: "Žao mi je"
Telegraf 21.04.2025
U vaskršnjem broju lista " Sportski žurnal" objavljen je intervju sa fudbalskim arbitrom Novakom Simovićem, koji je priznao grešku koja uticala na borbu za titulu u sezoni 2021/22. Naime, on je istakao da je doneo pogrešnu odluku na meču Čukarički… »
Vesti dana »

Blokada 30 raskrsnica u Novom Sadu, okupljanje kod Predsedništva; Bez početka nadoknade na Medicinskom fakultetu u Beogradu
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih

Univerzitet u Beogradu među najboljim u svetu prema listi „Global 2000“
Sputnik pre 4 satijoš 21 povezana

Studenti u blokadi ispred Predsedništva, dok je Vučić držao konferenciju
N1 Info pre 3 satajoš 14 povezanih