Povezane vesti
Konseisao: Nije mi lako, jer nema mnogo poštovanja
Sportski žurnal pre 11 dana
Milan i Inter sastaće se u sredu u revanš duelu polufinala Kupa Italije. Trener fudbalera Milana Seržo Konseisao izjavio je da mora dobro da pripremi ekipu za revanš meč polufinala Kupa Italije protiv Intera i dodao da rosoneri žele da osvoje ovaj… »
Konseisao: "Dobio sam malo poštovanja, od starta se piše ko će da me zameni"
Sportske.net pre 11 dana
Nakon što je Milan sinoć doživeo deseti poraz u Seriji A ove sezone, izgubivši kod kuće od Atalante (0:1), trener Seržo Konseisao govorio je o tome koliko malo poštovanja mu je ukazano, s obzirom na to da je njegova budućnost u klubu stalno pod… »
Konseisao o smeni: Kada je Milan osvojio dva trofeja?
Sport klub pre 12 dana
Trener Milan Serđo Konseisao govorio je o svojoj budućnosti posle poraza njegovog tima od Atalante u Seriji A. Slavni italijanski tim ponovo tone sve dublje. Još u prvoj polovini sezone je postalo jasno da se neće boriti za titulu u Seriji A, a sada… »
Vesti dana »

Otvoreno pismo Aleksandru Šapiću posle sramne objave o karnevalu na dane kad se sećamo žrtava masovnih ubistava
Serbian News Media pre 1 satjoš 78 povezanih

Svetski dan slobode medija 2025: Situacija u svetu nikad izazovnija
Pravo u centar pre 3 satajoš 15 povezanih

OTKRIVAMO Kako je propala Vučićeva poseta Americi: Bez važnih susreta i skupocene gala večere
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

Zelenski zapretio Rusiji „Ne garantujemo bezbednost svetskim liderima u Moskvi“
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana

Divljački pir: Opšta tuča navijača u Hratskoj pred derbi Hajduka i Dinama (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 16 povezanih