Povezane vesti

Vraćam se sebi i više ne idem nigde: Slavica Ćukteraš o povratku na scenu, novoj energiji i inspiraciji (foto/video)

Vraćam se sebi i više ne idem nigde: Slavica Ćukteraš o povratku na scenu, novoj energiji i inspiraciji (foto/video)

Večernje novosti 21.04.2025
FOLK zvezda Slavica Ćukteraš posle višegodišnje pauze vraća na muzičku scenu snažnije nego ikad. Foto: Goran Šljivić/Vision Team Učesnica pre sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", rešila je da se u velikom stilu vrati na estradu i to sa čak dve… »
"Ne planiram da napuštam muziku": Slavica Ćukteraš nikad iskrenija nakon povratka na scenu, oni su joj podrška

"Ne planiram da napuštam muziku": Slavica Ćukteraš nikad iskrenija nakon povratka na scenu, oni su joj podrška

Mondo 21.04.2025
Slavica nam je priznala kako se oseća nakon povratka na estradu, a dotakla se i karijere. Pevačica Slavica Ćukteraš bila je jedna od najuspešnijih iz prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a onda je sve iznenadila kada se povukla sa javne scene… »
Slavica Ćukteraš otkrila zašto se povukla sa scene u jeku popularnosti: „Trebalo mi je da se sklonim“

Slavica Ćukteraš otkrila zašto se povukla sa scene u jeku popularnosti: „Trebalo mi je da se sklonim“

Nova 21.04.2025
Pevačica Slavica Ćukteraš bila je jedna od najuspešnijih iz prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a onda je sve iznenadila kada se povukla sa javne scene i to u jeku najveće popularnosti. Slavica Ćukteraš je napustila estradu na skoro 10… »
"To je bio moj zatvor": Pevačica u jeku popularnosti nestala iz javnosti - Sa bivšim se sudila oko starateljstva, sada…

"To je bio moj zatvor": Pevačica u jeku popularnosti nestala iz javnosti - Sa bivšim se sudila oko starateljstva, sada…

Blic 21.04.2025
Pevačica Slavica Ćukteraš bila je jedna od najuspešnijih iz prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a onda je sve iznenadila kada se povukla sa javne scene. Slavica Ćukteraš napustila je estradu na skoro 10 godina, a sada je progovorila o… »
"To je bio moj zatvor" Slavica Ćukteraš nikad iskrenija, progovorila o povlačenju u jeku najveće popularnosti: Trebalo mi je…

"To je bio moj zatvor" Slavica Ćukteraš nikad iskrenija, progovorila o povlačenju u jeku najveće popularnosti: Trebalo mi je…

Kurir 21.04.2025
Pevačica Slavica Ćukteraš bila je jedna od najuspešnijih iz prve sezone muzičkog takmičenja " Zvezde Granda", a onda je sve iznenadila kada se povukla sa javne scene i to u jeku najveće popularnosti. Slavica je napustila estradu na skoro 10 godina, a… »

Vesti dana »