Povezane vesti
Vraćam se sebi i više ne idem nigde: Slavica Ćukteraš o povratku na scenu, novoj energiji i inspiraciji (foto/video)
Večernje novosti 21.04.2025
FOLK zvezda Slavica Ćukteraš posle višegodišnje pauze vraća na muzičku scenu snažnije nego ikad. Foto: Goran Šljivić/Vision Team Učesnica pre sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", rešila je da se u velikom stilu vrati na estradu i to sa čak dve… »
"Ne planiram da napuštam muziku": Slavica Ćukteraš nikad iskrenija nakon povratka na scenu, oni su joj podrška
Mondo 21.04.2025
Slavica nam je priznala kako se oseća nakon povratka na estradu, a dotakla se i karijere. Pevačica Slavica Ćukteraš bila je jedna od najuspešnijih iz prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a onda je sve iznenadila kada se povukla sa javne scene… »
Slavica Ćukteraš otkrila zašto se povukla sa scene u jeku popularnosti: „Trebalo mi je da se sklonim“
Nova 21.04.2025
Pevačica Slavica Ćukteraš bila je jedna od najuspešnijih iz prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a onda je sve iznenadila kada se povukla sa javne scene i to u jeku najveće popularnosti. Slavica Ćukteraš je napustila estradu na skoro 10… »
"To je bio moj zatvor": Pevačica u jeku popularnosti nestala iz javnosti - Sa bivšim se sudila oko starateljstva, sada…
Blic 21.04.2025
Pevačica Slavica Ćukteraš bila je jedna od najuspešnijih iz prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a onda je sve iznenadila kada se povukla sa javne scene. Slavica Ćukteraš napustila je estradu na skoro 10 godina, a sada je progovorila o… »
"To je bio moj zatvor" Slavica Ćukteraš nikad iskrenija, progovorila o povlačenju u jeku najveće popularnosti: Trebalo mi je…
Kurir 21.04.2025
Pevačica Slavica Ćukteraš bila je jedna od najuspešnijih iz prve sezone muzičkog takmičenja " Zvezde Granda", a onda je sve iznenadila kada se povukla sa javne scene i to u jeku najveće popularnosti. Slavica je napustila estradu na skoro 10 godina, a… »
Vesti dana »

Zelenski pozvao Trampa da uspostavi mir ako treba silom protiv Rusije
Novi magazin pre 26 minutajoš 60 povezanih

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 7 minutajoš 34 povezane

Za Brnabić pad nadstrešnice 'diverzija', pozivi tužilaštvu da ispita predsednicu parlamenta
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 24 povezane