Povezane vesti
„Firma koja je ubila moje dete tuži mog advokata. Neka tuže i mene, ne plašim se“: Dijana Hrka o kompaniji…
Nova 21.04.2025
Firma "Starting", koja je izvodila radove na rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu, gde je 1. novembra prošle godine u urušavanju nadstrešnice poginulo 16 ljudi, tužila je advokata Ivana Ninića, koji zastupa Dijanu Hrku, majku stradalog… »
Firma Starting koja je radila rekonstrukciju nadstrešnice tužila advokata Ivana Ninića
Danas 21.04.2025
„Ja sam ta koja iznosi o prljavim poslovima Startinga i ljudima koji sa njima sarađuju. Ako treba neko da odgovara neka zovu mene, a ne mog advokata“, može se čuti na video snimku napravljenom ovih dana kako govori Dijana Hrka, majka Stefana koji… »
Nova: Starting tužio advokata Ivana Ninića, sumnja se da je na spisku tuženih i Dijana Hrka
N1 Info 21.04.2025
Firma “Starting”, koja je izvodila radove na rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu, na kojoj se 1. novembra prošle godine urušila nadstrešnica i usmrtila 16 osoba, tužila je advokata Ivana Ninića, koji zastupa Dijanu Hrku, majku… »
Firma „Starting“ tužila advokata Ivana Ninića, sumnja se da je na spisku tuženih i Dijana Hrka, majka Stefana stradalog…
Nova 21.04.2025
Firma “Starting”, koja je izvodila radove na rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu, na kojoj se 1. novembra prošle godine urušila nadstrešnica i usmrtila 16 osoba, tužila je advokata Ivana Ninića, koji zastupa Dijanu Hrku, majku… »
Vesti dana »

Protesti u više od 30 gradova: "PO spas za sve nas" u Požarevcu, blokirana dva mosta u Beogradu (BLOG)
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 7 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
Radio 021 pre 3 satajoš 16 povezanih

Napad u kojem je pogođeno 40 ruskih bombardera planiran godinu i po dana
RTV pre 33 minutajoš 39 povezanih

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Beta pre 4 satijoš 17 povezanih