Повезане вести

Преминуо некадашњи министар пољопривреде, високи функционер СПС! Дачић: Спс изгубила једног од својих истакнутих чланова, а…

Преминуо некадашњи министар пољопривреде, високи функционер СПС! Дачић: Спс изгубила једног од својих истакнутих чланова, а…

Курир 21.04.2025
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић упутио је телеграм саучешћа поводом смрти Недељка Шиповца, једног од истакнутих функционера Социјалистичке партије Србије. “Са великом тугом примио сам вест о смрти нашег… »
Дачић упутио телеграм саучешћа због смрти функционера СПС: "Био је увек спреман да стави јавни интерес испред личног"

Дачић упутио телеграм саучешћа због смрти функционера СПС: "Био је увек спреман да стави јавни интерес испред личног"

Блиц 21.04.2025
Ивица Дачић, председник Социјалистичке партије Србије, упутио је телеграм саучешћа поводом смрти Недељка Шиповца, једног од истакнутих функционера Социјалистичке партије Србије. - Са великом тугом примио сам вест о смрти нашег… »
Дачић упутио саучешће поводом смрти функционера СПС Недељка Шиповца

Дачић упутио саучешће поводом смрти функционера СПС Недељка Шиповца

Еуроневс 21.04.2025
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић упутио је данас телеграм саучешћа поводом смрти једног од истакнутих функционера те партије Недељка Шиповца, наводећи да је СПС изгубила је једног од својих истакнутих… »
Дачић је упутио телеграм саучешћа поводом смрти Недељка Шиповца

Дачић је упутио телеграм саучешћа поводом смрти Недељка Шиповца

Телеграф 21.04.2025
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић упутио је телеграм саучешћа поводом смрти Недељка Шиповца, једног од истакнутих функционера Социјалистичке партије Србије. “Са великом тугом примио сам вест о смрти нашег… »

Вести дана »