Povezane vesti
Preminuo nekadašnji ministar poljoprivrede, visoki funkcioner SPS! Dačić: Sps izgubila jednog od svojih istaknutih članova, a…
Kurir 21.04.2025
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić uputio je telegram saučešća povodom smrti Nedeljka Šipovca, jednog od istaknutih funkcionera Socijalističke partije Srbije. “Sa velikom tugom primio sam vest o smrti našeg druga Nedeljka Šipovca… »
Dačić uputio telegram saučešća zbog smrti funkcionera SPS: "Bio je uvek spreman da stavi javni interes ispred ličnog"
Blic 21.04.2025
Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije, uputio je telegram saučešća povodom smrti Nedeljka Šipovca, jednog od istaknutih funkcionera Socijalističke partije Srbije. - Sa velikom tugom primio sam vest o smrti našeg druga Nedeljka Šipovca… »
Dačić uputio saučešće povodom smrti funkcionera SPS Nedeljka Šipovca
Euronews 21.04.2025
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti jednog od istaknutih funkcionera te partije Nedeljka Šipovca, navodeći da je SPS izgubila je jednog od svojih istaknutih članova dok je on lično… »
Dačić je uputio telegram saučešća povodom smrti Nedeljka Šipovca
Telegraf 21.04.2025
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić uputio je telegram saučešća povodom smrti Nedeljka Šipovca, jednog od istaknutih funkcionera Socijalističke partije Srbije. “Sa velikom tugom primio sam vest o smrti našeg druga Nedeljka Šipovca… »
Vesti dana »

Trener Spartaka Jovanović: Pobedili smo utakmicu zbog dobre energije
Danas pre 5 minutajoš 3 povezane

Gori kineski tržni centar: Vatra ponovo planula u Bloku 70 na Novom Beogradu (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

(Mapa) ovde temperatura skače na skoro 40! Stiže još jača tura toplotnog talasa, imaćemo tropske noći, cela Evropa u crvenom
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

(Video) "ulazim u dugove, pozajmljujem i od kamataša": Pevačica je u stanu imala dušek, dvosed i televizor: "Kuhinju sam kupila posle tri godine"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Tea Tairović kao Anđelina Džoli: Prerušila se u Laru Kroft, a Sanju Vučić nećete prepoznati kao muškarca - evo koji je povod (video)
Blic pre 30 minutajoš 1 povezana