Povezane vesti

(Video) Pevačica posle operacije stigla u Beograd: Marija Mikić sa suprugom sletela iz Turske, dobila ogroman buket cveća: Ne…

(Video) Pevačica posle operacije stigla u Beograd: Marija Mikić sa suprugom sletela iz Turske, dobila ogroman buket cveća: Ne…

Blic 21.04.2025
Pevačica Marija Mikić sletela je u Beograd, gde se vratila nakon dve operacije koje je imala u Turskoj. Ekipa "Blica" dočekala je pevačicu na beogradskom aerodromu, a doputovala je zajedno sa suprugom Jovanom. Njih dvoje je sačekao Marijin menadžer koji… »
"Prva stanica iz bolnice! Danas sam se ponovo rodila" Srpska pevačica hitno operisana u Turskoj, čim je izašla otišla zapalila…

"Prva stanica iz bolnice! Danas sam se ponovo rodila" Srpska pevačica hitno operisana u Turskoj, čim je izašla otišla zapalila…

Kurir 21.04.2025
Pevačica Marija Mikić nalazi se u Turskoj, gde je ove nedelje imala dve operacije. Ona je otkrila svojim pratiocima na Instagramu da je, nakon izlaska iz bolnice, prvo posetila pravoslavni hram u Istanbulu. - Prva stanica iz bolnice. I ja sam se danas… »

Vesti dana »