Povezane vesti
"Bilo je puno strahova, sada moram da vežbam kako ponovo da pričam" Marija Mikić progovorila nakon operacije: Niko ne zna…
Kurir 21.04.2025
Pevačica Marija Mikić posetila je Tursku gde je imala dve hitne operacije kako bi uklonila tri ciste sa glasnih žica. Nakon uspešne operacije, Marija je u pratnji supruga sletela na beogradski aerodrom, ali po dolasku na isti nije mogla da priča te… »
"Bila sam loše psihički": Marija Mikić nakon operacije otkrila kroz šta je prolazila: "Vera mi je pomogla"
Blic 21.04.2025
Pevačica Marija Mikić posetila je Tursku gde je imala dve hitne operacije kako bi uklonila tri ciste sa glasnih žica. Nakon uspešne operacije, Marija je u pratnji supruga sletela na beogradski aerodrom, ali po dolasku na isti nije mogla da priča te… »
(Video) Pevačica posle operacije stigla u Beograd: Marija Mikić sa suprugom sletela iz Turske, dobila ogroman buket cveća…
Blic 21.04.2025
Pevačica Marija Mikić sletela je u Beograd, gde se vratila nakon dve operacije koje je imala u Turskoj. Ekipa "Blica" dočekala je pevačicu na beogradskom aerodromu, a doputovala je zajedno sa suprugom Jovanom. Njih dvoje je sačekao Marijin menadžer… »
"Prva stanica iz bolnice! Danas sam se ponovo rodila" Srpska pevačica hitno operisana u Turskoj, čim je izašla otišla…
Kurir 21.04.2025
Pevačica Marija Mikić nalazi se u Turskoj, gde je ove nedelje imala dve operacije. Ona je otkrila svojim pratiocima na Instagramu da je, nakon izlaska iz bolnice, prvo posetila pravoslavni hram u Istanbulu. - Prva stanica iz bolnice. I ja sam se danas… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 5 satijoš 5 povezanih

Delegacija EU: Danas počinje EU Zelena nedelja, niz događaja u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
RTV pre 17 minutajoš 2 povezane