Povezane vesti
Nusret Alić za RTVNP: “Slomljen sam, niko iz SPP-a nije pozvao da vidi kako mi je sin”
RTV Novi Pazar pre 9 dana
Otac povređenog maloletnika S.A. koga je vozilo Stranke pravde i pomirenja udarilo i teško povredilo u petak popodne u naselju Mur, Nusret Alić rekao je za RTV Novi Pazar da je veoma potresen činjenicom da je neko udario njegovog sina i da nije stao… »
Najavljen mirni protest građana zbog teške saobraćajne nesreće u Novom Pazaru
IndeksOnline pre 8 dana
NOVI PAZAR – Građani Novog Pazara najavili su mirni protest za petak na mestu gde se nedavno dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređen šesnaestogodišnji S.A. Protest će biti održan pod sloganom “Bolje sprečiti nego… »
Brničanin o stanju povređenog dečaka: Ozbiljne povrede; Alić : “Slomljen sam, niko iz SPP-a nije pozvao da vidi kako mi…
IndeksOnline pre 8 dana
Nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u petak u naselju Mur u Novom Pazaru, maloletni S.A. (15), koga je udarilo vozilo koje pripada Stranci pravde i pomirenja (SPP), nalazi se van životne opasnosti. Dečak je zadobio ozbiljne povrede, ali… »
Brničanin o stanju povređenog dečaka: Ozbiljne povrede, dečak van životne opasnosti
RTV Novi Pazar pre 8 dana
Maloletni S.A. koji je povređen u saobraćajnoj nesreći u naselju Mur, kada ga je udarilo vozilo Stranke pravde i pomirenja, van životne je opasnosti, stabilnih parametara ali sa ozbiljnim povredama. Ovo je za RTV Novi Pazar izjavio načelnik odeljenja… »
Vesti dana »

Vučić: Dobar sastanak sa Kos, otvoreno smo razgovarali o mnogim stvarima
RTV pre 30 minutajoš 1 povezana

(Mape) stiže totalni obrt! Nakon vrelog Prvog maja, Srbija na udaru žestokog zahlađenja: Spremite se, biće ledeno, zna se i tačan datum
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

Pripadnik 63. padobranske brigade preminuo u bolnici od povreda zadobijenih tokom padobranskog skoka
Danas pre 8 satijoš 2 povezane