Povezane vesti
Našeg slavnog muzičara izdržava nepoznata žena, sinovi više ne mogu: Živeo u kući bez vode i struje, spasila ga
Mondo 22.04.2025
Slobodan je ispričao i kako je došlo do toga da živi u Perlezu u nehumanim uslovima, ali je otkrio i ko ga je spasao bede. Bivši bubnjar popularne YU grupe Slobodan Jurišića Jura, živeo je u teškim uslovima - u ruiniranoj kući bez vode i struje. Nesreća… »
„Primila me u svoju kuću od 200 kvadrata i daje mi 50 evra dnevno“: Našeg muzičara izdržava jedna žena – evo zašto
Nova 22.04.2025
Slobodan Jurišić Jura, nekadašnji bubnjar YU grupe, svojevremeno je na društvenom mrežama objavio da živi u nehumanim uslovima u Perlezu, u kući bez struje i vode, ali život mu se posle par nedelja totalno promenio. Jura je otkrio da je u nehumanim… »
Naš muzičar živeo bez struje i vode: Onda upoznao ženu koja ga je spasla bede, uživa u kući od 200m², potok u dvorištu sa…
Kurir 22.04.2025
Bivšem bubnjaru YU grupe Slobodanu Jurišiću Juri, koji je nedavno za Kurir otkrio da živi u nehumanim uslovima u Perlezu, u kući bez struje i vode, život se preokrenuo iz korena. Kako je Kurir prvi pisao, Jura živi u novoj kući od 200 kvadrata u… »
"Daje mi 50 evra svaki dan, ne da mi da potrošim ni dinar": Naš muzičar živeo bez struje i vode, a onda je upoznao ženu koja…
Blic 22.04.2025
Bubnjar iz "YU grupe", Slobodan Jurišić Jura, živeo je u teškom siromaštvu, a onda mu je život iz korena promenila žena Vera sa kojom je trenutno u ljubavnoj vezi i u čijoj kući trenutno živi. Bivši bubnjar "Yu grupe", pričao je ranije da je ostao bez… »
Vesti dana »
Na snazi crveni meteo-alarm, do 39 stepeni, od srede popuštanje toplotnog talasa
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Iran i SAD dogovorili se da prekinu najnovije napade, sastanak ponovo u utorak u Dohi
Serbian News Media pre 15 minutajoš 21 povezana
Oglasio se Music week nakon objave na društvenim mrežama da je noćas na festivalu došlo do incidenta
Nova pre 15 minutajoš 17 povezanih
Počeo elektronski upis u srednje škole, trajaće do 2. jula, a evo koje škole su izuzetak
Dnevnik pre 45 minutajoš 17 povezanih