Povezane vesti

Našeg slavnog muzičara izdržava nepoznata žena, sinovi više ne mogu: Živeo u kući bez vode i struje, spasila ga

Našeg slavnog muzičara izdržava nepoznata žena, sinovi više ne mogu: Živeo u kući bez vode i struje, spasila ga

Mondo 22.04.2025
Slobodan je ispričao i kako je došlo do toga da živi u Perlezu u nehumanim uslovima, ali je otkrio i ko ga je spasao bede. Bivši bubnjar popularne YU grupe Slobodan Jurišića Jura, živeo je u teškim uslovima - u ruiniranoj kući bez vode i struje… »
„Primila me u svoju kuću od 200 kvadrata i daje mi 50 evra dnevno“: Našeg muzičara izdržava jedna žena – evo zašto

„Primila me u svoju kuću od 200 kvadrata i daje mi 50 evra dnevno“: Našeg muzičara izdržava jedna žena – evo zašto

Nova 22.04.2025
Slobodan Jurišić Jura, nekadašnji bubnjar YU grupe, svojevremeno je na društvenom mrežama objavio da živi u nehumanim uslovima u Perlezu, u kući bez struje i vode, ali život mu se posle par nedelja totalno promenio. Jura je otkrio da je u… »
Naš muzičar živeo bez struje i vode: Onda upoznao ženu koja ga je spasla bede, uživa u kući od 200m², potok u dvorištu…

Naš muzičar živeo bez struje i vode: Onda upoznao ženu koja ga je spasla bede, uživa u kući od 200m², potok u dvorištu…

Kurir 22.04.2025
Bivšem bubnjaru YU grupe Slobodanu Jurišiću Juri, koji je nedavno za Kurir otkrio da živi u nehumanim uslovima u Perlezu, u kući bez struje i vode, život se preokrenuo iz korena. Kako je Kurir prvi pisao, Jura živi u novoj kući od 200 kvadrata u… »
"Daje mi 50 evra svaki dan, ne da mi da potrošim ni dinar": Naš muzičar živeo bez struje i vode, a onda je upoznao ženu…

"Daje mi 50 evra svaki dan, ne da mi da potrošim ni dinar": Naš muzičar živeo bez struje i vode, a onda je upoznao ženu…

Blic 22.04.2025
Bubnjar iz "YU grupe", Slobodan Jurišić Jura, živeo je u teškom siromaštvu, a onda mu je život iz korena promenila žena Vera sa kojom je trenutno u ljubavnoj vezi i u čijoj kući trenutno živi. Bivši bubnjar "Yu grupe", pričao je ranije da je… »

Vesti dana »