Povezane vesti
(Foto) ovo je rođena sestra ognjena amidžića: Maja je magistar i ne pojavljuje se u javnosti: "Jurila me je nožem, ali sada…
Blic 22.04.2025
Voditelj Ognjen Amidžić ne voli da previše eksponira svoj privatni život, a mnogi ne znaju da on ima rođenu sestru Maju. Ognjen Amidžić otkrio je jednom prilikom čime se bavi njegova sestra. - Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar… »
Ovo je rođena sestra ognjena amidžića! Nekoliko puta me jurila nožem, ali sada smo u odličnim odnosima, mlađa je od njega…
Kurir 22.04.2025
Voditelj Ognjen Amidžić ne voli mnogo da eksponira svoj privatni život u javnosti. Tako mnogi i ne znaju da Ognjen Amidžić ima rođenu sestru Maju koja je magistar engleskog jezika. „Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno… »
„Nekoliko puta me jurila nožem, ali sada smo u odličnim odnosima“: Mlađa sestra Ognjena Amidžića je magistar i kažu…
Nova 22.04.2025
Voditelj Ognjen Amidžić ne voli mnogo da eksponira svoj privatni život u javnosti. Tako mnogi i ne znaju da Ognjen Amidžić ima rođenu sestru Maju koja je magistar engleskog jezika. „Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno… »
Vesti dana »

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih

Statika će odlučiti: Kakva je sudbina Železničke stanice u Novom Sadu?
Vreme pre 1 satjoš 21 povezana

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja, a najviše pritužbi na zapošljavanje
Insajder pre 2 satajoš 17 povezanih

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
N1 Info pre 31 minutajoš 13 povezanih

(Uznemirujuće) Dramatični snimci iz Rusije nakon napada: Ljudi kamenicama gađaju dronove, a onda jaka eksplozija
Mondo pre 11 minutajoš 16 povezanih