Povezane vesti
(Foto) ovo je rođena sestra ognjena amidžića: Maja je magistar i ne pojavljuje se u javnosti: "Jurila me je nožem, ali sada…
Blic 22.04.2025
Voditelj Ognjen Amidžić ne voli da previše eksponira svoj privatni život, a mnogi ne znaju da on ima rođenu sestru Maju. Ognjen Amidžić otkrio je jednom prilikom čime se bavi njegova sestra. - Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno… »
Ovo je rođena sestra ognjena amidžića! Nekoliko puta me jurila nožem, ali sada smo u odličnim odnosima, mlađa je od njega i…
Kurir 22.04.2025
Voditelj Ognjen Amidžić ne voli mnogo da eksponira svoj privatni život u javnosti. Tako mnogi i ne znaju da Ognjen Amidžić ima rođenu sestru Maju koja je magistar engleskog jezika. „Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča… »
„Nekoliko puta me jurila nožem, ali sada smo u odličnim odnosima“: Mlađa sestra Ognjena Amidžića je magistar i kažu da liči na…
Nova 22.04.2025
Voditelj Ognjen Amidžić ne voli mnogo da eksponira svoj privatni život u javnosti. Tako mnogi i ne znaju da Ognjen Amidžić ima rođenu sestru Maju koja je magistar engleskog jezika. „Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča… »
Vesti dana »
Uživo "Saznaćete koliko daleko smo spremni da idemo" Tramp šokira izjavama o Grenlandu, pomenuo i Srbiju: "Nešto je čudno na ovoj konferenciji" (foto/video)
Kurir pre 22 minutajoš 27 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 2 satajoš 37 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 7 satijoš 6 povezanih
(POLUVREME) Arsenal vodi u Milanu, Mbape čuva Real, vodi i Napoli
Sport klub pre 22 minutajoš 28 povezanih