Povezane vesti
(Foto) ovo je rođena sestra ognjena amidžića: Maja je magistar i ne pojavljuje se u javnosti: "Jurila me je nožem, ali sada…
Blic 22.04.2025
Voditelj Ognjen Amidžić ne voli da previše eksponira svoj privatni život, a mnogi ne znaju da on ima rođenu sestru Maju. Ognjen Amidžić otkrio je jednom prilikom čime se bavi njegova sestra. - Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno… »
Ovo je rođena sestra ognjena amidžića! Nekoliko puta me jurila nožem, ali sada smo u odličnim odnosima, mlađa je od njega i…
Kurir 22.04.2025
Voditelj Ognjen Amidžić ne voli mnogo da eksponira svoj privatni život u javnosti. Tako mnogi i ne znaju da Ognjen Amidžić ima rođenu sestru Maju koja je magistar engleskog jezika. „Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča… »
„Nekoliko puta me jurila nožem, ali sada smo u odličnim odnosima“: Mlađa sestra Ognjena Amidžića je magistar i kažu da liči na…
Nova 22.04.2025
Voditelj Ognjen Amidžić ne voli mnogo da eksponira svoj privatni život u javnosti. Tako mnogi i ne znaju da Ognjen Amidžić ima rođenu sestru Maju koja je magistar engleskog jezika. „Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča… »
Vesti dana »
Trampov mirovni plan za Ukrajinu "pukao"? Zelenski se obratio novinarima i izgovorio ove 3 reči
Telegraf pre 36 minutajoš 11 povezanih
Prijatelji Zapadnog Balkana: Odnos prema Srbiji testira kredibilitet Evropske unije
Beta pre 52 minutajoš 4 povezane
Rhzm izdao upozorenje za današnji dan: Magla "progutala" Srbiju, vozači vozite oprezno
Mondo pre 41 minutajoš 8 povezanih
Horor scena u Nikšiću: U stanu otkrivena tela muškarca i žene, sumnja se na dvostruko ubistvo
Blic pre 17 minutajoš 7 povezanih
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 7 satijoš 5 povezanih