Povezane vesti
Potresan govor oca na sahrani sina (19), hadžići zavijeni u crno "Ako je moje dete povredilo bilo koga, uzvratite svaku…
Kurir pre 7 dana
Ispred Centralne džamije u Hadžićima juče je klanjana dženaza Harunu Zahiroviću, koji je u subotu poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u 19. godini života u mestu Osenik na području Hadžića. Dženazu je predvodio Harunov otac hafiz… »
Emotivan govor oca na sahrani mladića (19) koji je poginuo u udesu u Hadžićima: "Moj sin nije sam"
Telegraf pre 7 dana
Ispred Centralne džamije u Hadžićima juče je vršen islamski verni običaj "dženaza" Harunu Zahiroviću, koji je u subotu poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u 19. godini života u mestu Osenik na području Hadžića. Dženazu je predvodio… »
Vesti dana »

Profesorka na Fakultetu bezbednosti: Policija u Novom Sadu u velikoj meri zloupotrebljena u političke svrhe
N1 Info pre 5 satijoš 37 povezanih

BLOG: Student FTN pušten iz pritvora, trkači stigli u Oberpulendorf – doček u Velikom Borištofu
N1 Info pre 5 minutajoš 62 povezane

Student Veljko Petrović pušten na slobodu, dobio zabranu prilaska Dridu
Beta pre 35 minutajoš 32 povezane

Ana Brnabić razgovarala sa Martom Kos: Članstvo u Evropskoj uniji ostaje spoljnopolitički cilj Srbije (foto)
Kurir pre 41 minutajoš 58 povezanih

Ko je bivši direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić i za šta se sumnjiči
BBC News pre 6 satijoš 26 povezanih