Povezane vesti
Jovana Jeremić priznala da stavlja tačku na vezu sa Draganom Stankovićem: "Mi ne živimo zajedno"
Blic 22.04.2025
Voditeljka Jovana Jeremić je u vezi sa Draganom Stankovićem. Ona je sada otkrila detalje njihovom emotivnog odnosa i priznala da ne žive zajedno. Voditelj je u emisiji "Na liniji života" upitao Jovanu Jeremić da li ove godine staviti tačku na odnos sa… »
"Policija me je čuvala": Jovana Jeremić otkrila kroz kakvu je agoniju prošla: "Opasni ljudi su me jurili da me izmasakriraju…
Blic 21.04.2025
Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o privatnom životu, ali se i prisetila pretnji koje je dobijala. "Naravno da želim dete sa Draganom, i on apsolutno želi, ali to moraš da pitaš njega. Dragan i ja ne živimo zajedno, to je nemoguće, moje dete kreće… »
Vesti dana »
Mali: Rezultati istorijske posete Vučića Kini će se pokazati u godinama koje dolaze
NIN pre 26 minutajoš 17 povezanih
Tinejdžer srušio Đokovića, pa otkrio detalj koji niko nije očekivao! Evo šta mu je Novak rekao na mreži posle senzacije! (video)
Kurir pre 41 minutajoš 25 povezanih
Studenti u blokadi: Reklamno platno na Palati Albanija još jedan primer zanemarivanja prirode zarad drugih interesa
Insajder pre 1 satjoš 12 povezanih