Povezane vesti
Prema boji koju voliš, dr Zorica može da prepozna jesi li živčan ili depresivan! Čačanka se od stetoskopa najbolje odmara uz…
Kurir 22.04.2025
ČAČAK - Doktorka Zorica Milosavljević iz Čačka, iako specijalistkinja opšte medicine, kojom se i profesionalno bavi ima svoj hobi i kaže da heklanje i štrikanje mogu biti pravi lek za dušu i koliko je važno da imamo hobi. Njena ljubav prema ovim… »
Dr Zorica iz Čačka: Mali hobi - velika terapija
Glas Zapadne Srbije 22.04.2025
Njeni hobiji sa ovim ženskim zanatima dosežu u rano detinjstvo. „Još od malih nogu majka me pokojna učila kako da radim da ne bih gledala kroz prozor i čekala je da ona dođe sa posla. To je bilo iz dečijih dana, nastavila sam tokom školovanja manje, ali… »
Štrikanje i heklanje - hobi ali i terapija VIDEO
B92 22.04.2025
Doktorka Zorica Milosavljević, specijalistkinja opšte medicine, pokazuje kako heklanje i štrikanje mogu biti pravi lek za dušu i koliko je važno da imamo hobi. Mali hobiji mogu biti veliki lek, poruka je priče iz Čačka. "Još od malih nogu majka me učila… »
Vesti dana »

Devet meseci od pada nadstrešnice: Pritvor za Momirovića, Vesića i ostale osumnjičene
BBC News pre 19 minutajoš 48 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
Moj Novi Sad pre 24 minutajoš 28 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 22 povezane