Povezane vesti

Prema boji koju voliš, dr Zorica može da prepozna jesi li živčan ili depresivan! Čačanka se od stetoskopa najbolje odmara uz…

Prema boji koju voliš, dr Zorica može da prepozna jesi li živčan ili depresivan! Čačanka se od stetoskopa najbolje odmara uz…

Kurir 22.04.2025
ČAČAK - Doktorka Zorica Milosavljević iz Čačka, iako specijalistkinja opšte medicine, kojom se i profesionalno bavi ima svoj hobi i kaže da heklanje i štrikanje mogu biti pravi lek za dušu i koliko je važno da imamo hobi. Njena ljubav prema ovim… »
Dr Zorica iz Čačka: Mali hobi - velika terapija

Dr Zorica iz Čačka: Mali hobi - velika terapija

Glas Zapadne Srbije 22.04.2025
Njeni hobiji sa ovim ženskim zanatima dosežu u rano detinjstvo. „Još od malih nogu majka me pokojna učila kako da radim da ne bih gledala kroz prozor i čekala je da ona dođe sa posla. To je bilo iz dečijih dana, nastavila sam tokom školovanja manje, ali… »
Štrikanje i heklanje - hobi ali i terapija VIDEO

Štrikanje i heklanje - hobi ali i terapija VIDEO

B92 22.04.2025
Doktorka Zorica Milosavljević, specijalistkinja opšte medicine, pokazuje kako heklanje i štrikanje mogu biti pravi lek za dušu i koliko je važno da imamo hobi. Mali hobiji mogu biti veliki lek, poruka je priče iz Čačka. "Još od malih nogu majka me učila… »

Vesti dana »