Povezane vesti
Prema boji koju voliš, dr Zorica može da prepozna jesi li živčan ili depresivan! Čačanka se od stetoskopa najbolje odmara uz…
Kurir 22.04.2025
ČAČAK - Doktorka Zorica Milosavljević iz Čačka, iako specijalistkinja opšte medicine, kojom se i profesionalno bavi ima svoj hobi i kaže da heklanje i štrikanje mogu biti pravi lek za dušu i koliko je važno da imamo hobi. Njena ljubav prema ovim… »
Dr Zorica iz Čačka: Mali hobi - velika terapija
Glas Zapadne Srbije 22.04.2025
Njeni hobiji sa ovim ženskim zanatima dosežu u rano detinjstvo. „Još od malih nogu majka me pokojna učila kako da radim da ne bih gledala kroz prozor i čekala je da ona dođe sa posla. To je bilo iz dečijih dana, nastavila sam tokom školovanja manje, ali… »
Štrikanje i heklanje - hobi ali i terapija VIDEO
B92 22.04.2025
Doktorka Zorica Milosavljević, specijalistkinja opšte medicine, pokazuje kako heklanje i štrikanje mogu biti pravi lek za dušu i koliko je važno da imamo hobi. Mali hobiji mogu biti veliki lek, poruka je priče iz Čačka. "Još od malih nogu majka me učila… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za petak, 3. oktobar: Oblačno i hladno sa kišom, na planinama sneg
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Bog te blagoslovio, Bobi": Trampa prekinulo Kenedijevo kijanje, pa se našalio: "Nadam se da se nisam upravo zarazio kovidom"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Dodik nakon sastanka sa Putinom: Pripremamo izveštaj za SB UN, Rusija će ga predstaviti
Euronews pre 4 satijoš 1 povezana