Povezane vesti
Tuga u domu gorana ratkovića raleta! Kompozitoru preminuo otac: Oglasio se za Kurir i potvrdio tužno saznanje
Kurir 22.04.2025
Kompozitoru Goranu Ratkoviću Raletu pre nekoliko dana preminuo je otac. Nakon duže borbe s bolešću kompozitorov otac izgubio je bitku. Stupili smo kontakt s Ratkovićem koji nam je potvrdio ovo tužno saznanje - Dobro sam. Šta je tu je, takav je život -… »
Preminuo otac Gorana Ratkovića Raleta: Kompozitor se oglasio
Nova 22.04.2025
Kompozitor Goran Ratković Rale doživeo je porodičnu tragediju. Goran Ratković Rale je pre nekoliko dana ostao bez oca. Kompozitor se oglasio nakon što mu je otac preminuo. „Dobro sam. Šta je tu je, takav je život“, rekao je Rale za Kurir. Podsećamo, Rale… »
Tuga u domu Gorana Ratkovića Raleta: Dečko Ane Nikolić se oglasio nakon smrtnog slučaja
Blic 22.04.2025
Dečku pevačice Ane Nikolić, kompozitoru Goranu Ratkoviću Raletu umro je otac pre nekoliko dana. Otac Gorana Ratkovića Raleta umro je nakon borbe sa teškom bolešću. - Dobro sam. Šta je tu je, takav je život - rekao je Rale za domaće medije. Podsetimo … »
Vesti dana »

Crveni tepih za ruskog lidera: Putin stigao u Kinu, da li dolazi kraj američkoj dominaciji?
Mondo pre 14 minutajoš 16 povezanih

"Njih dvojica su kao deca na igralištu": Tramp isprozivao Putina i Zelenskog i najavio slanje američkih aviona u Rusiju
Mondo pre 13 minutajoš 14 povezanih

Pao prvi dogovor u Kini! Putin dočekan kao "car, Si je skovao pakleni plan protiv Trampa: Oči sveta uprte u ovaj grad, stigao i Erdogan
Blic pre 48 minutajoš 11 povezanih

Pad temperature, kiša i grmljavina: Nedelja donosi oblačno i nestabilno vreme
N1 Info pre 2 satajoš 13 povezanih

Eliminisan Zverev - sineru se čisti put na US openu! Treći reket sveta razočarao navijače - završio takmičenje već u trećem kolu!
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih