Povezane vesti

Tuga u domu gorana ratkovića raleta! Kompozitoru preminuo otac: Oglasio se za Kurir i potvrdio tužno saznanje

Tuga u domu gorana ratkovića raleta! Kompozitoru preminuo otac: Oglasio se za Kurir i potvrdio tužno saznanje

Kurir 22.04.2025
Kompozitoru Goranu Ratkoviću Raletu pre nekoliko dana preminuo je otac. Nakon duže borbe s bolešću kompozitorov otac izgubio je bitku. Stupili smo kontakt s Ratkovićem koji nam je potvrdio ovo tužno saznanje - Dobro sam. Šta je tu je, takav je život -… »
Preminuo otac Gorana Ratkovića Raleta: Kompozitor se oglasio

Preminuo otac Gorana Ratkovića Raleta: Kompozitor se oglasio

Nova 22.04.2025
Kompozitor Goran Ratković Rale doživeo je porodičnu tragediju. Goran Ratković Rale je pre nekoliko dana ostao bez oca. Kompozitor se oglasio nakon što mu je otac preminuo. „Dobro sam. Šta je tu je, takav je život“, rekao je Rale za Kurir. Podsećamo, Rale… »
Tuga u domu Gorana Ratkovića Raleta: Dečko Ane Nikolić se oglasio nakon smrtnog slučaja

Tuga u domu Gorana Ratkovića Raleta: Dečko Ane Nikolić se oglasio nakon smrtnog slučaja

Blic 22.04.2025
Dečku pevačice Ane Nikolić, kompozitoru Goranu Ratkoviću Raletu umro je otac pre nekoliko dana. Otac Gorana Ratkovića Raleta umro je nakon borbe sa teškom bolešću. - Dobro sam. Šta je tu je, takav je život - rekao je Rale za domaće medije. Podsetimo … »

Vesti dana »