Povezane vesti
Rafael Nadal dobio priznanje pa iznenadio na ceremoniji u Madridu: Ne fali mi tenis, ni malo
Euronews 22.04.2025
Rafael Nadal protekle noći na svečanosti Laures Akademije u Madridu, dobio je specijalno priznanje "sportske ikone", a posle dodele nagrada izašao je na "binu" i, može se reći, iznenadio prisutne svojim govorom. Naime, dok su brojni sportisti i… »
Nadal iskreno: Tenis mi ne nedostaje, telo više nije moglo
Sportski žurnal 22.04.2025
Karijeru je završio srećan, iako je bio primoran. Rafael Nadal (38) rekao je da mu život bez tenisa ne pada teško. Otkako je završio karijeru u novembru 2024. godine, kako kaže, nijednog trenutka nije poželeo da se vrati na teren. - Istina je… »
Nadal: "Ne nedostaje mi tenis - moje telo nije moglo više"
B92 22.04.2025
Bivši španski teniser Rafael Nadal (38) mu ne ne dostaju turniri i mečevi, ne nedostaje mu sve to, nakon što se penzionisoa u novembru 2024. godine. Trofejni as je "okačio rekt o klin" nakon što je odigrao za Španiju meč Dejvis kupa u 11. mesecu… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 2 satajoš 5 povezanih

U Somboru, Valjevu i Leskovcu organizovan prijem nove generacije vojnika na služenje vojnog roka
Blic pre 42 minutajoš 2 povezane

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 2 satajoš 2 povezane