Povezane vesti

Velika je borba u meni: Pevačica rasplakala žiri "nnk", a sad je otkrila da njena majka boluje od teške bolesti

Velika je borba u meni: Pevačica rasplakala žiri "nnk", a sad je otkrila da njena majka boluje od teške bolesti

Večernje novosti pre 7 dana
PEVAČICA i finalistkinja muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno, Anka Pecnik stekla je veliku popularnost. Foto: Novosti Njene izvedbe nikoga nisu ostavljale ravnodušnim, a tokom učešća je jednom prilikom i rasplakala Dragana Kojića Kebu. Anka je… »
"Velika je borba u meni": Pevačica je rasplakala žiri "nnk", a sad je otkrila da njena majka boluje Od teške bolesti

"Velika je borba u meni": Pevačica je rasplakala žiri "nnk", a sad je otkrila da njena majka boluje Od teške bolesti

Blic pre 7 dana
Pevačica i finalistkinja muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno, Anka Pecnik je u pomenutoj emisiji stekla veliku popularnost. Njene izvedbe nikoga nisu ostavljale ravnodušnim, a tokom učešća je jednom prilikom i rasplakala Dragana Kojića Kebu… »
Ona je rasplakala člana žirija u "Nikad nije kasno": Pevačica Anka Pečnik posvetila pesmu bolesnoj majci koja nosi snažnu…

Ona je rasplakala člana žirija u "Nikad nije kasno": Pevačica Anka Pečnik posvetila pesmu bolesnoj majci koja nosi snažnu…

Kurir pre 7 dana
Pevačica i finalistkinja muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno", Anka Pečnik, objavila je novu pesmu koja nosi simboličan naziv “Majko”, koju je posvetila baš njoj. Ankina majka boluje od Alchsjmerove bolesti i zbrinuta je u domu za stara… »
Ona je rasplakala ceo žiri NNK: Pevačica Anka Pecnik posvetila majci pesmu koja nosi snažnu poruku

Ona je rasplakala ceo žiri NNK: Pevačica Anka Pecnik posvetila majci pesmu koja nosi snažnu poruku

Nova pre 7 dana
Pevačica i finalistkinja muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno, Anka Pecnik, objavila jenovu pesmu koja nosi simboličan naziv „Majko“, koju je posvetila baš njoj. Svojoj majci. Ankina majka boluje od Alchajmerove bolesti i zbrinuta je u domu za… »

Vesti dana »