Povezane vesti

„Duša mi se raspada, nikada mi nije bilo ovako“: Milanka Muždalo doživela emotivni slom u Survivor-u

„Duša mi se raspada, nikada mi nije bilo ovako“: Milanka Muždalo doživela emotivni slom u Survivor-u

Nova 22.04.2025
Survivor je na kraju prošle nedelje napustila Matea Josipović iz žutog plemena, a ostali takmičari započeli su osmu nedelju šoua. U večerašnjoj epizodi klan iz zelenog plemena koji čine Miloš, Ana, Matija, Katarina i Vukašin pričali su o Srđanu Tešiću… »
Igra koja će se pamtiti: Gledajte Survivor na TV Nova

Igra koja će se pamtiti: Gledajte Survivor na TV Nova

Nova 22.04.2025
Večeras od 21:30 časova budite uz zabavno-takmičarski šou program Survivor na TV Nova. Pred plemenima će večeras biti zabavan poligon pun prepreka, a kiša neće izostati ni tokom ove borbe. Nagrada će biti velika motivacija svim takmičarima, što će… »
Svi takmičari žutog plemena u Survivoru ulaze u ujedinjenje: Zeleni okreću leđa Srđanu?

Svi takmičari žutog plemena u Survivoru ulaze u ujedinjenje: Zeleni okreću leđa Srđanu?

N1 Info 22.04.2025
Na kraju sedme nedelje zabavno-takmičarskog šou programa Survivor, igru je napustila Matea Josipović, a u žutom plemenu je ostalo sedam takmičara, dok je u zelenom plemenu 11 učesnika. U zelenom plemenu je na samom početku osme nedelje osvanulo burno… »
Svi takmičari žutog plemena u Survivoru ulaze u ujedinjenje: Zeleni okrenuli leđa Srđanu?

Svi takmičari žutog plemena u Survivoru ulaze u ujedinjenje: Zeleni okrenuli leđa Srđanu?

Nova 22.04.2025
Na kraju sedme nedelje zabavno-takmičarskog šou programa Survivor, igru je napustila Matea Josipović, a u žutom plemenu je ostalo sedam takmičara, dok je u zelenom plemenu 11 učesnika. U zelenom plemenu je na samom početku osme nedelje osvanulo burno… »

Vesti dana »