Povezane vesti
Ko je novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija Petra Janjića koja to nije
N1 Info 22.04.2025
Srećan sam da podelim to što sam počeo na novoj poziciji kao generalni sekretar Vlade Republike Srbije, napisao je Petar Janjić na svom profilu na Linkdinu. Iako su mu mediji pripisali oreol tajanstvenosti iz razloga što na jednu od najvažnijih… »
Ko je Petar Janjić, novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija koja to nije
Danas 22.04.2025
Srećan sam da podelim to što sam počeo na novoj poziciji kao generalni sekretar Vlade Republike Srbije, napisao je Petar Janjić na svom profilu na Linkdinu. Iako su mu mediji pripisali oreol tajanstvenosti iz razloga što na jednu od najvažnijih… »
Ko je Petar Janjić, novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija koja to nije
Novi magazin 22.04.2025
Vesti dana »
Građanski pokret Bravo: Policija i tužilaštvo reaguju povodom napada na aktiviste u Kuli
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih
Može li nafta da dobije rat na Bliskom istoku: Svet na ivici ogromne ekonomske krize
NIN pre 41 minutajoš 79 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 42 minutajoš 24 povezane
RHMZ upozorava: Stiže nagla promena vremena, obilne padavine i sneg za vikend
NIN pre 5 satijoš 24 povezane
Značajna promena vremena: RHMZ upozorava na obilne padavine - 10 do 30 cm snega za vikend
N1 Info pre 3 satajoš 23 povezane