Povezane vesti
Ko je novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija Petra Janjića koja to nije
N1 Info 22.04.2025
Srećan sam da podelim to što sam počeo na novoj poziciji kao generalni sekretar Vlade Republike Srbije, napisao je Petar Janjić na svom profilu na Linkdinu. Iako su mu mediji pripisali oreol tajanstvenosti iz razloga što na jednu od najvažnijih… »
Ko je Petar Janjić, novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija koja to nije
Danas 22.04.2025
Srećan sam da podelim to što sam počeo na novoj poziciji kao generalni sekretar Vlade Republike Srbije, napisao je Petar Janjić na svom profilu na Linkdinu. Iako su mu mediji pripisali oreol tajanstvenosti iz razloga što na jednu od najvažnijih… »
Ko je Petar Janjić, novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija koja to nije
Novi magazin 22.04.2025
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za trilateralne susrete lidera
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 84 povezane

Pet vojnika ranjeno u oružanom incidentu u američkoj bazi Fort Stjuart, napadač uhvaćen
Nedeljnik pre 19 minutajoš 25 povezanih

Dodik najavio referendum: "Nemam nameru da odlazim - ni iz RS, ni sa funkcije"
Blic pre 24 minutajoš 180 povezanih

Evropska Zvezda obasjala Poznanj, Krunić i Duarte učinili da se revanš mirno čeka!
Sportske.net pre 29 minutajoš 59 povezanih