Povezane vesti
Ko je novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija Petra Janjića koja to nije
N1 Info 22.04.2025
Srećan sam da podelim to što sam počeo na novoj poziciji kao generalni sekretar Vlade Republike Srbije, napisao je Petar Janjić na svom profilu na Linkdinu. Iako su mu mediji pripisali oreol tajanstvenosti iz razloga što na jednu od najvažnijih… »
Ko je Petar Janjić, novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija koja to nije
Danas 22.04.2025
Srećan sam da podelim to što sam počeo na novoj poziciji kao generalni sekretar Vlade Republike Srbije, napisao je Petar Janjić na svom profilu na Linkdinu. Iako su mu mediji pripisali oreol tajanstvenosti iz razloga što na jednu od najvažnijih… »
Ko je Petar Janjić, novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija koja to nije
Novi magazin 22.04.2025
Vesti dana »

Uhapšeno 19, za još 10 osoba se traga - osumnjičeni da su oštetili budžet za više od 40 miliona dinara
RTV pre 21 minutajoš 17 povezanih

Građanima stigli 10 puta veći računi za struju nego prethodnog meseca! Oglasili se iz EPS-a, evo šta je razlog
IndeksOnline pre 3 satajoš 19 povezanih

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 17 satijoš 9 povezanih

Netanjahu u Soroki: Niko u Iranu, uključujući Hamneja, nije pošteđen
Politika pre 6 minutajoš 12 povezanih