Povezane vesti
Ko je novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija Petra Janjića koja to nije
N1 Info 22.04.2025
Srećan sam da podelim to što sam počeo na novoj poziciji kao generalni sekretar Vlade Republike Srbije, napisao je Petar Janjić na svom profilu na Linkdinu. Iako su mu mediji pripisali oreol tajanstvenosti iz razloga što na jednu od najvažnijih… »
Ko je Petar Janjić, novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija koja to nije
Danas 22.04.2025
Srećan sam da podelim to što sam počeo na novoj poziciji kao generalni sekretar Vlade Republike Srbije, napisao je Petar Janjić na svom profilu na Linkdinu. Iako su mu mediji pripisali oreol tajanstvenosti iz razloga što na jednu od najvažnijih… »
Ko je Petar Janjić, novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija koja to nije
Novi magazin 22.04.2025
Vesti dana »

Uživo (foto, video) dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije Deca evakuisana, policija na terenu: "Samo su nam javili da odmah dođemo po dete"
Blic pre 11 minutajoš 74 povezane

Izrael presreo flotilu ka Gazi, među privedenima i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 31 minutajoš 36 povezanih

Vučić o studentu zarobljenom na brodu za Gazu: Država će pomoći svima, imamo posla s neodgovornim ljudima
N1 Info pre 46 minutajoš 11 povezanih