Povezane vesti
Ko je novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija Petra Janjića koja to nije
N1 Info 22.04.2025
Srećan sam da podelim to što sam počeo na novoj poziciji kao generalni sekretar Vlade Republike Srbije, napisao je Petar Janjić na svom profilu na Linkdinu. Iako su mu mediji pripisali oreol tajanstvenosti iz razloga što na jednu od najvažnijih… »
Ko je Petar Janjić, novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija koja to nije
Danas 22.04.2025
Srećan sam da podelim to što sam počeo na novoj poziciji kao generalni sekretar Vlade Republike Srbije, napisao je Petar Janjić na svom profilu na Linkdinu. Iako su mu mediji pripisali oreol tajanstvenosti iz razloga što na jednu od najvažnijih… »
Ko je Petar Janjić, novi generalni sekretar Vlade Srbije: Tajanstvena biografija koja to nije
Novi magazin 22.04.2025
Vesti dana »
Kakva nas godina čeka ako na današnji dan duva jak vetar? Narodna verovanja o Vavedenju Presvete Bogorodice
Telegraf pre 11 minutajoš 11 povezanih
AMSS: Magla i košava otežavaju vožnju, višesatna čekanja za kamione na granici
N1 Info pre 31 minutajoš 4 povezane