Повезане вести

Није ни чудо што су се удале за Живојиновиће: Брена и Прија ове ствари у кући никада не раде

Није ни чудо што су се удале за Живојиновиће: Брена и Прија ове ствари у кући никада не раде

Стори 22.04.2025
Лепа Брена и Александра Пријовић могу се похвалити завидним каријерама и њихов професионализам никада се не доводи у питање, а када је реч о стварима на њиховом приватном плану обе су по одређеним питањима веома јасне и од… »
"У породици Живојиновић мушкарци кувају" ! Лепа Брена и Александра Пријовић сложне око кућних послова: "Од мене се нико неће…

"У породици Живојиновић мушкарци кувају" ! Лепа Брена и Александра Пријовић сложне око кућних послова: "Од мене се нико неће…

Курир 22.04.2025
Лепа Брена и Александра Пријовић деле исти посао, али и став око кућних послова. Обе су сагласне око исте ствари, а то је да не воле да кувају. Како су својевремено рекле, у породици Живојиновић су главни кувари мушкарци, док… »
"У породици Живојиновић мушкарци кувају": Лепа Брена и Александра Пријовић сложне око кућних послова: "Од мене се нико неће…

"У породици Живојиновић мушкарци кувају": Лепа Брена и Александра Пријовић сложне око кућних послова: "Од мене се нико неће…

Блиц 22.04.2025
Певачице Лепа Брена и Александра Пријовић деле исти посао, али и став око кућних послова. Обе су сагласне око исте ствари, а то је да не воле да кувају. Како су својевремено рекле, у породици Живојиновић су главни кувари… »

Вести дана »