Povezane vesti

Nije ni čudo što su se udale za Živojinoviće: Brena i Prija ove stvari u kući nikada ne rade

Nije ni čudo što su se udale za Živojinoviće: Brena i Prija ove stvari u kući nikada ne rade

Story 22.04.2025
Lepa Brena i Aleksandra Prijović mogu se pohvaliti zavidnim karijerama i njihov profesionalizam nikada se ne dovodi u pitanje, a kada je reč o stvarima na njihovom privatnom planu obe su po određenim pitanjima veoma jasne i od ličnih stavova ne… »
"U porodici Živojinović muškarci kuvaju" ! Lepa Brena i Aleksandra Prijović složne oko kućnih poslova: "Od mene se niko neće…

"U porodici Živojinović muškarci kuvaju" ! Lepa Brena i Aleksandra Prijović složne oko kućnih poslova: "Od mene se niko neće…

Kurir 22.04.2025
Lepa Brena i Aleksandra Prijović dele isti posao, ali i stav oko kućnih poslova. Obe su saglasne oko iste stvari, a to je da ne vole da kuvaju. Kako su svojevremeno rekle, u porodici Živojinović su glavni kuvari muškarci, dok njih dve vole samo da… »
"U porodici Živojinović muškarci kuvaju": Lepa Brena i Aleksandra Prijović složne oko kućnih poslova: "Od mene se niko neće…

"U porodici Živojinović muškarci kuvaju": Lepa Brena i Aleksandra Prijović složne oko kućnih poslova: "Od mene se niko neće…

Blic 22.04.2025
Pevačice Lepa Brena i Aleksandra Prijović dele isti posao, ali i stav oko kućnih poslova. Obe su saglasne oko iste stvari, a to je da ne vole da kuvaju. Kako su svojevremeno rekle, u porodici Živojinović su glavni kuvari muškarci, dok njih dve vole samo… »

Vesti dana »