Povezane vesti

Procvat srpskog bisera na ostrvu: Legendarni trener oduševljen Ivanovićem!

Procvat srpskog bisera na ostrvu: Legendarni trener oduševljen Ivanovićem!

Hot sport 22.04.2025
Srbin zablistao u drugom delu sezone i vodi Milvol ka baražu za Premijer ligu. Srpski napadač Mihailo Ivanović, koji je ovog leta iz Vojvodine prešao u Milvol, prolazi kroz spektakularnu formu u Engleskoj. Iako je početak bio težak, a kritike učestale… »
Srpski biser oduševio partijama, želi u Premijer ligu: „Milenković mi pomogao savetima, značio mi je i razgovor sa Mitrovićem“…

Srpski biser oduševio partijama, želi u Premijer ligu: „Milenković mi pomogao savetima, značio mi je i razgovor sa Mitrovićem“…

Nova 22.04.2025
Mihailo Ivanović, 20-godišnji srpski fudbaler, privukao je pažnju sjajnim partijama u dresu Milvola ove sezone u Čempionšipu. Ivanović je u ponedeljak postigao dva gola u pobedi Milvola nad Noričem rezultatom 3:1. Engleski Čempionšip je veoma jaka liga… »
Mihailo Ivanović, Srbin za kojim je "odlepio" London: "Nikola Milenković mi je mnogo pomogao!"

Mihailo Ivanović, Srbin za kojim je "odlepio" London: "Nikola Milenković mi je mnogo pomogao!"

Večernje novosti 22.04.2025
Talentovani fudbaler Milvola, Mihailo Ivanović, najbolji je igrač ovog tima u aktuelnoj sezoni. Foto: Profimedia On je najbolji strelac Milvola. Sjajno se snašao u jednoj od najtežih liga na svetu - Čempionšipu. Naredna stanica bi mogla da mu bude… »
Ivanović: "Milenković mi je pomogao, značio mi je i razgovor sa Mitrovićem"

Ivanović: "Milenković mi je pomogao, značio mi je i razgovor sa Mitrovićem"

B92 22.04.2025
Mladi srpski napadač Mihailo Ivanović ove sezone blista u dresu Milvola. Ivanović je najbolji strelac ekipe, najefikasniji igrač mlađi od 21 godine u Čempionšipu. Talentovani fudbaler je prošlog leta iz Vojvodine prešao u Milvol. Bio je najskuplje… »
Srpski golgeter uživa u Engleskoj: „Bez dileme jedna od najtežih liga na svetu!“

Srpski golgeter uživa u Engleskoj: „Bez dileme jedna od najtežih liga na svetu!“

Hot sport 22.04.2025
Ima sezonu za pamćenje! Mihailo Ivanović nastavlja da skreće pažnju u Engleskoj – sa 12 pogodaka, ne samo da je najbolji strelac Milvola, već i najefikasniji igrač do 21 godine u čitavom Čempionšipu! Uživa u Milvolu, zavoleo je klub, grad, navijače, ali… »
SK intervju: Mihailo Ivanović ekspresno zagospodario Engleskom

SK intervju: Mihailo Ivanović ekspresno zagospodario Engleskom

Sport klub 22.04.2025
Mladi srpski napadač Mihailo Ivanović ove sezone blista u dresu Milvova. Najbolji je strelac ekipe, najefikasniji igrač mlađi od 21 godine u Čempionšipu. Kada je prošlog leta iz Vojvodine prešao na "Den" bio je najskuplje plaćeno pojačanje kluba iz… »

Vesti dana »