Povezane vesti
Procvat srpskog bisera na ostrvu: Legendarni trener oduševljen Ivanovićem!
Hot sport 22.04.2025
Srbin zablistao u drugom delu sezone i vodi Milvol ka baražu za Premijer ligu. Srpski napadač Mihailo Ivanović, koji je ovog leta iz Vojvodine prešao u Milvol, prolazi kroz spektakularnu formu u Engleskoj. Iako je početak bio težak, a kritike učestale… »
Srpski biser oduševio partijama, želi u Premijer ligu: „Milenković mi pomogao savetima, značio mi je i razgovor sa Mitrovićem“…
Nova 22.04.2025
Mihailo Ivanović, 20-godišnji srpski fudbaler, privukao je pažnju sjajnim partijama u dresu Milvola ove sezone u Čempionšipu. Ivanović je u ponedeljak postigao dva gola u pobedi Milvola nad Noričem rezultatom 3:1. Engleski Čempionšip je veoma jaka liga… »
Mihailo Ivanović, Srbin za kojim je "odlepio" London: "Nikola Milenković mi je mnogo pomogao!"
Večernje novosti 22.04.2025
Talentovani fudbaler Milvola, Mihailo Ivanović, najbolji je igrač ovog tima u aktuelnoj sezoni. Foto: Profimedia On je najbolji strelac Milvola. Sjajno se snašao u jednoj od najtežih liga na svetu - Čempionšipu. Naredna stanica bi mogla da mu bude… »
Ivanović: "Milenković mi je pomogao, značio mi je i razgovor sa Mitrovićem"
B92 22.04.2025
Mladi srpski napadač Mihailo Ivanović ove sezone blista u dresu Milvola. Ivanović je najbolji strelac ekipe, najefikasniji igrač mlađi od 21 godine u Čempionšipu. Talentovani fudbaler je prošlog leta iz Vojvodine prešao u Milvol. Bio je najskuplje… »
Srpski golgeter uživa u Engleskoj: „Bez dileme jedna od najtežih liga na svetu!“
Hot sport 22.04.2025
Ima sezonu za pamćenje! Mihailo Ivanović nastavlja da skreće pažnju u Engleskoj – sa 12 pogodaka, ne samo da je najbolji strelac Milvola, već i najefikasniji igrač do 21 godine u čitavom Čempionšipu! Uživa u Milvolu, zavoleo je klub, grad, navijače, ali… »
SK intervju: Mihailo Ivanović ekspresno zagospodario Engleskom
Sport klub 22.04.2025
Mladi srpski napadač Mihailo Ivanović ove sezone blista u dresu Milvova. Najbolji je strelac ekipe, najefikasniji igrač mlađi od 21 godine u Čempionšipu. Kada je prošlog leta iz Vojvodine prešao na "Den" bio je najskuplje plaćeno pojačanje kluba iz… »
Vesti dana »

Vučić u Njujroku razgovarao sa premijerom Izraela Netanjahuom
Novi magazin pre 11 minutajoš 15 povezanih

Ukrajinski napadi dronovima na više ruskih regiona, najmanje devet povređenih; Lavrov: NATO i EU vode rat protiv Rusije
RTS pre 26 minutajoš 13 povezanih

"Počela sam da se gušim" Evo sa čime se Katarina Lazić borila nekoliko sati pre nesreće, sve otkrila...
Telegraf pre 26 minutajoš 13 povezanih