Повезане вести
Процват српског бисера на острву: Легендарни тренер одушевљен Ивановићем!
Хот спорт 22.04.2025
Србин заблистао у другом делу сезоне и води Милвол ка баражу за Премијер лигу. Српски нападач Михаило Ивановић, који је овог лета из Војводине прешао у Милвол, пролази кроз спектакуларну форму у Енглеској. Иако је почетак био… »
Српски бисер одушевио партијама, жели у Премијер лигу: „Миленковић ми помогао саветима, значио ми је и разговор са Митровићем“…
Нова 22.04.2025
Михаило Ивановић, 20-годишњи српски фудбалер, привукао је пажњу сјајним партијама у дресу Милвола ове сезоне у Чемпионшипу. Ивановић је у понедељак постигао два гола у победи Милвола над Норичем резултатом 3:1. Енглески… »
Михаило Ивановић, Србин за којим је "одлепио" Лондон: "Никола Миленковић ми је много помогао!"
Вечерње новости 22.04.2025
Талентовани фудбалер Милвола, Михаило Ивановић, најбољи је играч овог тима у актуелној сезони. Фото: Профимедиа Он је најбољи стрелац Милвола. Сјајно се снашао у једној од најтежих лига на свету - Чемпионшипу. Наредна станица… »
Ивановић: "Миленковић ми је помогао, значио ми је и разговор са Митровићем"
Б92 22.04.2025
Млади српски нападач Михаило Ивановић ове сезоне блиста у дресу Милвола. Ивановић је најбољи стрелац екипе, најефикаснији играч млађи од 21 године у Чемпионшипу. Талентовани фудбалер је прошлог лета из Војводине прешао у Милвол… »
Српски голгетер ужива у Енглеској: „Без дилеме једна од најтежих лига на свету!“
Хот спорт 22.04.2025
Има сезону за памћење! Михаило Ивановић наставља да скреће пажњу у Енглеској – са 12 погодака, не само да је најбољи стрелац Милвола, већ и најефикаснији играч до 21 године у читавом Чемпионшипу! Ужива у Милволу, заволео је… »
СК интервју: Михаило Ивановић експресно загосподарио Енглеском
Спорт клуб 22.04.2025
Млади српски нападач Михаило Ивановић ове сезоне блиста у дресу Милвова. Најбољи је стрелац екипе, најефикаснији играч млађи од 21 године у Чемпионшипу. Када је прошлог лета из Војводине прешао на "Ден" био је најскупље плаћено… »
Вести дана »
"Трамп је осетио..." Бела кућа се огласила о нападу на Иран: "Бирао да ли ће уклонити претњу или чекати да нас нападну"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Вереница Марка Ђоковића поделила прву слику бебе. Неодољив призор из њиховог дома у Шпанији разнежио све: "Бесане ноћи"
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
САД изгубиле војну опрему вредну скоро две милијарде долара од почетка интервенције у Ирану
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Велико славље у породичном дому Саше Поповића: Сузанин син пуца од среће због рођења ћерке: "Осећај је одличан", фолкер дошао први на славље (видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Кокаин у амбасади Србије је „катастрофа за нашу дипломатију“: Да ли ће се ЈТОК укључити у црногорску истрагу?
Данас пре 3 сатајош 1 повезана