Повезане вести

Ћерка Дина Дворника шокирала признањем о злостављању: Упознала сам га једне ноћи у клубу, злостављао ме, малтретирао...

Ћерка Дина Дворника шокирала признањем о злостављању: Упознала сам га једне ноћи у клубу, злостављао ме, малтретирао...

Курир 22.04.2025
Ела Дворник, ћерка покојног Дина Дворника, често открива појединости из свог приватног живота, а сада је открила детаље трауматичних искустава које је имала. „У средњој школи сам имала дечка с којим сам била доста дуго, годину… »
"Трпела сам физичко и психичко злостављање": Ћерка легендарног музичара шокирала признањем: "Трпела сам јер нисам знала за…

"Трпела сам физичко и психичко злостављање": Ћерка легендарног музичара шокирала признањем: "Трпела сам јер нисам знала за…

Блиц 22.04.2025
Инфлуенсерка и ћерка покојног музичара Дина Дворника, Елла Дворник, отворено је говорила о тешком животном периоду кроз који је прошла. Елла Дворник често говори о свом приватном животу, али је сада први пут оголила душу о томе… »
Ћерка Дина Дворника шокирала признањем: „Психичко, физичко, сексуално малтретирање… Све ми се догодило“

Ћерка Дина Дворника шокирала признањем: „Психичко, физичко, сексуално малтретирање… Све ми се догодило“

Нова 22.04.2025
Инфлуенсерка Ела Дворник отворено је говорила о тешким ситуацијама кроз које је прошла. Ела Дворник, ћерка покојног Дина Дворника, често открива појединости из свог приватног живота, а сада је открила детаље трауматичних… »

Вести дана »