Povezane vesti

Ćerka Dina Dvornika šokirala priznanjem o zlostavljanju: Upoznala sam ga jedne noći u klubu, zlostavljao me, maltretirao...

Ćerka Dina Dvornika šokirala priznanjem o zlostavljanju: Upoznala sam ga jedne noći u klubu, zlostavljao me, maltretirao...

Kurir 22.04.2025
Ela Dvornik, ćerka pokojnog Dina Dvornika, često otkriva pojedinosti iz svog privatnog života, a sada je otkrila detalje traumatičnih iskustava koje je imala. „U srednjoj školi sam imala dečka s kojim sam bila dosta dugo, godinu, godinu i po… »
"Trpela sam fizičko i psihičko zlostavljanje": Ćerka legendarnog muzičara šokirala priznanjem: "Trpela sam jer nisam znala…

"Trpela sam fizičko i psihičko zlostavljanje": Ćerka legendarnog muzičara šokirala priznanjem: "Trpela sam jer nisam znala…

Blic 22.04.2025
Influenserka i ćerka pokojnog muzičara Dina Dvornika, Ella Dvornik, otvoreno je govorila o teškom životnom periodu kroz koji je prošla. Ella Dvornik često govori o svom privatnom životu, ali je sada prvi put ogolila dušu o tome kako je bila… »
Ćerka Dina Dvornika šokirala priznanjem: „Psihičko, fizičko, seksualno maltretiranje… Sve mi se dogodilo“

Ćerka Dina Dvornika šokirala priznanjem: „Psihičko, fizičko, seksualno maltretiranje… Sve mi se dogodilo“

Nova 22.04.2025
Influenserka Ela Dvornik otvoreno je govorila o teškim situacijama kroz koje je prošla. Ela Dvornik, ćerka pokojnog Dina Dvornika, često otkriva pojedinosti iz svog privatnog života, a sada je otkrila detalje traumatičnih iskustava koje je imala… »

Vesti dana »