Povezane vesti
"Govorio mi je da sam prevara i da mu je život sa mnom dosadan..." Anđelku Prpić napadali zbog udaje za drugog, a niko ne zna…
Kurir 22.04.2025
Glumica Anđelka Stević Žugić uživa u braku sa Markom Žugićem sa kojim je dobila ćerku Čarnu, a pre njega je bila u braku sa Dariom Prpićem sa kojim ima sina Jakšu. Anđelkin privatan život intrigira javnost otkako se razvela od Daria Prpića, a jednom… »
"Govorio je Da sam prevara i Da mu je život sa mnom dosadan": Anđelku Prpić napadali zbog udaje za drugog, a evo kakav je…
Blic 22.04.2025
Glumica Anđelka Stević Žugić uživa u braku sa Markom Žugićem sa kojim je dobila ćerku Čarnu, a pre njega je bila u braku sa Dariom Prpićem sa kojim ima sina Jakšu. Anđelkin privatan život intrigira javnost otkako se razvela od Daria Prpića, a jednom… »
Vesti dana »

Danas sunčano ali i nestabilno Temperatura će ponegde ići i do 35 stepeni, ali to se začas može preokrenuti evo kada u gde stiže kiša
Dnevnik pre 23 minutajoš 11 povezanih

Raketiran Kijev, sirene za vazdušnu opasnost širom zemlje; napadnuto skladište nafte u Sočiju
RTS pre 8 minutajoš 4 povezane

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja" danas u Sremskim Karlovcima, meštani poručili Vučiću da je nepoželjan
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu
Radio 021 pre 1 satjoš 1 povezana