Povezane vesti
"Preuveličali ste, još jednom ću da ponovim": Vladan Milojević objasnio šta misli o Feđi Dudiću
Mondo 22.04.2025
Trener šampiona Srbije Vladan Milojević uoči meča Zvezde sa Radničkim govorio o svom kolegi Feđi Dudiću. Crvena zvezda je osvojila osmu uzastopnu titulu u Srbiji i pred njom je još šest utakmica domaćeg prvenstva bez takmičarskog značaja, ali trener… »
Milojević: Zvezda uvek ima motiv, ne razmišljam o rekordima
Radio sto plus 22.04.2025
“Uvek morate da nađete motiv, mi ga uvek imamo na pretek i to moji igrači znaju. Od odnosa prema treningu, takav odnos tražim i na utakmici. Ne razmišljam o rekordima i ne opterećujem se time. Mislim da o tome ne treba pričati, jednostavno, svaku… »
Vladan Milojević upitan o odnosu sa Feđom Dudićem: "Ovim stavljam tačku na tu priču"
Telegraf 22.04.2025
Video: Milojević opleo po kolegi: Mnogi dođu i pokazuju nepoštovanje, ne možete da pričate o Zvezdi tako. Šef stručnog štaba prvog tima Crvene zvezde, Vladan Milojević, odgovarao je na pitanja medija pred utakmicu drugog kola plej-ofa Superlige Srbije… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Najava kontramitinga na Vidovdan - pokušaj da se izazovu sukobi sa nesagledivim posledicama
N1 Info pre 26 minutajoš 19 povezanih

Nikezić (SSP): Auto-put Beograd-Zrenjanin-Novi Sad skuplji od kineskog auto-puta kroz oblake
Danas pre 41 minutajoš 32 povezane

Srpska IT Asocijacija oštro reaguje na ukidanje podsticaja pri zapošljavanju novonaseljenih lica
Gradski portal 018 pre 51 minutajoš 15 povezanih