Povezane vesti
"Preuveličali ste, još jednom ću da ponovim": Vladan Milojević objasnio šta misli o Feđi Dudiću
Mondo 22.04.2025
Trener šampiona Srbije Vladan Milojević uoči meča Zvezde sa Radničkim govorio o svom kolegi Feđi Dudiću. Crvena zvezda je osvojila osmu uzastopnu titulu u Srbiji i pred njom je još šest utakmica domaćeg prvenstva bez takmičarskog značaja, ali trener… »
Milojević: Zvezda uvek ima motiv, ne razmišljam o rekordima
Radio sto plus 22.04.2025
“Uvek morate da nađete motiv, mi ga uvek imamo na pretek i to moji igrači znaju. Od odnosa prema treningu, takav odnos tražim i na utakmici. Ne razmišljam o rekordima i ne opterećujem se time. Mislim da o tome ne treba pričati, jednostavno, svaku… »
Vladan Milojević upitan o odnosu sa Feđom Dudićem: "Ovim stavljam tačku na tu priču"
Telegraf 22.04.2025
Video: Milojević opleo po kolegi: Mnogi dođu i pokazuju nepoštovanje, ne možete da pričate o Zvezdi tako. Šef stručnog štaba prvog tima Crvene zvezde, Vladan Milojević, odgovarao je na pitanja medija pred utakmicu drugog kola plej-ofa Superlige Srbije… »
Vesti dana »
Vučević (SNS): Velika pobeda na lokalnim izborima, morali smo da se pomučimo za svaki glas
Beta pre 50 minutajoš 34 povezane
Lokalni izbori, dan posle – broje se glasovi, SNS proglasio pobedu
RTS pre 15 minutajoš 28 povezanih
"Imamo istog agenta, zato je to rekla": Ovako je Jokić reagovao kad je čuo da ga Amerikanka obožava
Mondo pre 15 minutajoš 44 povezane
Tramp rekao da bi SAD mogle da zauzmu iransko ostrvo Karg, glavni naftni terminal u Zalivu
Beta pre 1 satjoš 21 povezana