Povezane vesti
Marinković o Dušku Ivanoviću i surovim treninzima: "Šta je Vanja? Tek smo počeli" VIDEO
B92 22.04.2025
Vanja Marinković, košarkaš Partizana, ispričao je interesantnu anegdotu o svom bivšem treneru. Vanja Marinković je po drugi put odlučio da dođe u Partizan na leto 2024. godine i iz Španije se vratio u rodni grad. On je dobio i kapitensku traku… »
Koraci koji su označili Vanjin kraj: "Tad sam prvi put plakao nakon poraza"
Sportske.net 22.04.2025
Kapiten Partizana Vanja Marinković, iako po godinama još nije zaokružio ni treću deceniju života, može se pohvaliti bogatom košarkaškom karijerom u koju su osim najdivnijih trenutaka jednog sportiste utkani i bolni momenti zbog kojih su mu i suze… »
Tada sam prvi put plakao: Vanja Marinković se prisetio početaka u Partizanu! (video)
Hot sport 22.04.2025
Kapiten crno- belih otvoreno o turbulentnim godinama u klubu! Košarkaš Vanja Marinković, sadašnji kapiten Partizana, otvoreno je govorio o teškim trenucima kroz koje je prošao tokom svog prvog mandata u crno-belom dresu. Gostujući u podkastu „X… »
Vanja Marinković o teškim vremenima Partizana: "Tada sam prvi put plakao" VIDEO
B92 22.04.2025
Vanja Marinković, kapiten Partizana, govorio je o brojnim košarkaškim temama. Vanja Marinković je po drugi put odlučio da dođe u Partizan na leto 2024. godine i iz Španije se vratio u rodni grad. On je dobio i kapitensku traku, takođe po drugi… »
Vesti dana »

Nova: Pretučen student, sin policijskog generala koji je penzionisan zbog studentskih blokada
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

Evropski indeksi u porastu, Trampove carine na čelik i aluminijum nisu uzdrmale berze
Euronews pre 19 minutajoš 21 povezana

Napeto u Bloku 4: Investitor doveo privatno obezbeđenje, došlo do guranja sa stanarima
NIN pre 14 minutajoš 10 povezanih