Povezane vesti
Marinković o Dušku Ivanoviću i surovim treninzima: "Šta je Vanja? Tek smo počeli" VIDEO
B92 22.04.2025
Vanja Marinković, košarkaš Partizana, ispričao je interesantnu anegdotu o svom bivšem treneru. Vanja Marinković je po drugi put odlučio da dođe u Partizan na leto 2024. godine i iz Španije se vratio u rodni grad. On je dobio i kapitensku traku, takođe po… »
Koraci koji su označili Vanjin kraj: "Tad sam prvi put plakao nakon poraza"
Sportske.net 22.04.2025
Kapiten Partizana Vanja Marinković, iako po godinama još nije zaokružio ni treću deceniju života, može se pohvaliti bogatom košarkaškom karijerom u koju su osim najdivnijih trenutaka jednog sportiste utkani i bolni momenti zbog kojih su mu i suze išla na… »
Tada sam prvi put plakao: Vanja Marinković se prisetio početaka u Partizanu! (video)
Hot sport 22.04.2025
Kapiten crno- belih otvoreno o turbulentnim godinama u klubu! Košarkaš Vanja Marinković, sadašnji kapiten Partizana, otvoreno je govorio o teškim trenucima kroz koje je prošao tokom svog prvog mandata u crno-belom dresu. Gostujući u podkastu „X and O… »
Vanja Marinković o teškim vremenima Partizana: "Tada sam prvi put plakao" VIDEO
B92 22.04.2025
Vanja Marinković, kapiten Partizana, govorio je o brojnim košarkaškim temama. Vanja Marinković je po drugi put odlučio da dođe u Partizan na leto 2024. godine i iz Španije se vratio u rodni grad. On je dobio i kapitensku traku, takođe po drugi put, a u… »
Vesti dana »
Bugarska prvi put pobedila na Evroviziji, Srbija završila na 17. mestu
Politika pre 18 minutajoš 27 povezanih
Šta se desilo? Kladionice Finskoj predviđale ubedljivu pobedu na Evroviziji, pa ih na kraju nije bilo ni u prvih pet: zbog njih je prekršeno veliko pravilo takmičenja posle 28 godina
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Oblačno, vetrovito i osetno hladnije sa kišom: Temperatura do 16 stepeni
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 13 povezanih
OTKRIVAMO Najezda kupaca na NIS u foto-finišu: Forbes Srbija došao do novih zainteresovanih
Forbes pre 28 minutajoš 1 povezana