Povezane vesti
Pevač stavlja pare u džep,: a nigde ne radi: "Uplaćuju mi penziju, a nisam zaposlen"
Blic 22.04.2025
Pevač Edo Abdović, koji je vlasnik hitova kao što su "Čudna žena beše Vera" i "Ja ću i dalje da ti pišem pesme", izjavio je jednom prilikom da mu država uplaćuje penziju, iako zvanično nigde nije zaposlen. Naime, pevač je objasnio kako stvari stoje, a… »
Pevač živi život iz snova! Pare mu kaplju u džep, bogati se, a prstom ne mrda: Evo i kako
Kurir 22.04.2025
Pevač Edo Abdović, koji je vlasnik hitova kao što su "Čudna žena beše Vera" i "Ja ću i dalje da ti pišem pesme", izjavio je jednom prilikom da mu država uplaćuje penziju, iako zvanično nigde nije zaposlen. Naime, pevač je objasnio kako stvari stoje, a… »
Vesti dana »
Nafta prešla 78 dolara! Cene nastavljaju rast nakon američkih udara na Iran
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Rakete lete na Bliskom istoku: Sad brutalno spržile 80 ciljeva u Iranu, Teheran odmah udario na američke baze
Mondo pre 59 minutajoš 22 povezane
Nezapamćena ludnica na Vimbldonu: Udarali se u glavu, vrištali iz sveg glasa, a onda ih je Novak raspametio jednim gestom VIDEO
Nova pre 49 minutajoš 50 povezanih
Promenljivo vreme širom Srbije: Pljuskovi i grmljavina tokom dana, razvedravanje u večernjim satima
Glas Zaječara pre 2 satajoš 19 povezanih