Povezane vesti
Papa Franja inspiracija za brojne filmove, „Konklavu“ pohvalio i Vatikan
N1 Info 22.04.2025
Između mahinacija, misterija i tajnih rituala, pozadina izbora pape dugo je bila izvor inspiracije za filmske stvaraoce širom sveta, dok je sam papa Franja bio inspiracija za brojne filmove od "Konklave" do "Dvojica papa". Možda i zbog svesti o… »
Papa Franja je bio inspiracija za brojne filmove: Ovi će vam se sigurno dopasti
B92 22.04.2025
Između mahinacija, misterija i tajnih rituala, pozadina izbora pape dugo je bila izvor inspiracije za filmske stvaraoce širom sveta, dok je sam papa Franja bio inspiracija za brojne filmove od "Konklave" do "Dvojica papa". Možda i zbog svesti o… »
Lik pape Franje inspirisao mnoge režisere: Film "Konklava" je čak bio nominovan za Oskara
Telegraf 22.04.2025
Vesti dana »
Danas pretežno sunčano, vetrovito i prijatnije vreme, najviše do 32 stepena
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih
Nenormalne stvari se dešavaju na US Openu: Srpkinja igra pod američkom zastavom, gotovo ceo stadion bio protiv nje!
Hot sport pre 1 satjoš 17 povezanih
Na Zelenortskim Ostrvima autobus pun đaka pao sa visine, 21 osoba poginula
Insajder pre 25 minutajoš 10 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Ruske snage napale infrastrukturu kod Izmaila, zatvoren prelaz ka Rumuniji
Euronews pre 10 minutajoš 13 povezanih
Elita 10 zvanično počela! Ovo je spisak svih 55 učesnika koji su se uselili u Belu kuću
Telegraf pre 2 satajoš 15 povezanih