Povezane vesti
Papa Franja inspiracija za brojne filmove, „Konklavu“ pohvalio i Vatikan
N1 Info 22.04.2025
Između mahinacija, misterija i tajnih rituala, pozadina izbora pape dugo je bila izvor inspiracije za filmske stvaraoce širom sveta, dok je sam papa Franja bio inspiracija za brojne filmove od "Konklave" do "Dvojica papa". Možda i zbog svesti o… »
Papa Franja je bio inspiracija za brojne filmove: Ovi će vam se sigurno dopasti
B92 22.04.2025
Između mahinacija, misterija i tajnih rituala, pozadina izbora pape dugo je bila izvor inspiracije za filmske stvaraoce širom sveta, dok je sam papa Franja bio inspiracija za brojne filmove od "Konklave" do "Dvojica papa". Možda i zbog svesti o… »
Lik pape Franje inspirisao mnoge režisere: Film "Konklava" je čak bio nominovan za Oskara
Telegraf 22.04.2025
Vesti dana »

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene i narandžaste meteolarme, problemi u saobraćaju u Šumadiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 75 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Radio sto plus pre 7 satijoš 18 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 50 povezanih

RTS: NIS će uputiti dopunjeni zahtev administraciji SAD za još jednim odlaganjem pune primene sankcija
N1 Info pre 3 satajoš 37 povezanih