Povezane vesti
Papa Franja inspiracija za brojne filmove, „Konklavu“ pohvalio i Vatikan
N1 Info 22.04.2025
Između mahinacija, misterija i tajnih rituala, pozadina izbora pape dugo je bila izvor inspiracije za filmske stvaraoce širom sveta, dok je sam papa Franja bio inspiracija za brojne filmove od "Konklave" do "Dvojica papa". Možda i zbog svesti o… »
Papa Franja je bio inspiracija za brojne filmove: Ovi će vam se sigurno dopasti
B92 22.04.2025
Između mahinacija, misterija i tajnih rituala, pozadina izbora pape dugo je bila izvor inspiracije za filmske stvaraoce širom sveta, dok je sam papa Franja bio inspiracija za brojne filmove od "Konklave" do "Dvojica papa". Možda i zbog svesti o… »
Lik pape Franje inspirisao mnoge režisere: Film "Konklava" je čak bio nominovan za Oskara
Telegraf 22.04.2025
Vesti dana »
Evropske akcije danas u minusu zbog najava novih trgovinskih carina
Insajder pre 42 minutajoš 34 povezane
Penjaroja posle pobede Partizana: "Trenutak da uživamo – moja prva pobeda sa Partizanom u Evroligi!"
Dnevnik pre 12 minutajoš 55 povezanih
Pored carina, Tramp pominje i "druge alate" za Grenland, za Iran "ne zna" da li je vojna intervencija na stolu
N1 Info pre 17 minutajoš 32 povezane
Broj pratilaca na profilu Radara porastao za skoro 30.000 za pola sata
Radar pre 8 satijoš 6 povezanih