Povezane vesti
KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Palestinska uprava pozvala Hamas da oslobodi sve taoce koje drži u Pojasu Gaze
Euronews 23.04.2025
U izraelskim napadima na Pojas Gaze ubijeno je najmanje 17 Palestinaca, uglavnom žena i dece, a uništeni su buldožeri i druga teška oprema koju su posrednici isporučili za čišćenje ruševina. U odvojenim napadima na Liban poginule su dve osobe. Premijer… »
Tramp razgovarao sa Netanjahuom: SAD i Izrael su na istoj strani
NIN 23.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je telefonom sa premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom i ocenio da su SAD i Izrael "na istoj strani". "Upravo sam razgovarao sa premijerom Izraela, Bibijem Netanjahuom, u vezi sa brojnim temama, uključujući… »
Tramp razgovarao sa Netanjahuom: Sad i Izrael su na istoj strani po svakom pitanju
Kurir 23.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je danas telefonom sa premijerom Izraela Benjaminom Netanijahuom i ocenio da su SAD i Izrael "na istoj strani". "Upravo sam razgovarao sa premijerom Izraela, Bibijem Netanjahuom, u vezi sa brojnim temama… »
"Čuo sam se sa Bibijem": Tramp razgovarao sa Netanjahuom: Mi smo na istoj strani po svakom pitanju
Blic 22.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je danas telefonom sa premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom i ocenio da su SAD i Izrael "na istoj strani". "Upravo sam razgovarao sa premijerom Izraela, Bibijem Netanjahuom, u vezi sa brojnim temama… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak, 13. februar: Danas oblačno i hladnije, do 13 stepeni
Beta pre 5 satijoš 2 povezane
Čelnici Medijane pozvali studente Pravnog fakulteta da otkazanu tribinu održe u ovoj opozicionoj opštini
Medijska kutija pre 1 satjoš 2 povezane
Nikola Topić dobio ovacije cele Amerike: Pogledajte reakciju kad je prvi put izašao na teren
Mondo pre 2 satajoš 2 povezane
U Srbiji u 2025. porast prodaje novih vozila, ali je udeo polovnih i dalje veći
Danas pre 5 satijoš 1 povezana