Povezane vesti
KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Palestinska uprava pozvala Hamas da oslobodi sve taoce koje drži u Pojasu Gaze
Euronews 23.04.2025
U izraelskim napadima na Pojas Gaze ubijeno je najmanje 17 Palestinaca, uglavnom žena i dece, a uništeni su buldožeri i druga teška oprema koju su posrednici isporučili za čišćenje ruševina. U odvojenim napadima na Liban poginule su dve osobe. Premijer… »
Tramp razgovarao sa Netanjahuom: SAD i Izrael su na istoj strani
NIN 23.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je telefonom sa premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom i ocenio da su SAD i Izrael "na istoj strani". "Upravo sam razgovarao sa premijerom Izraela, Bibijem Netanjahuom, u vezi sa brojnim temama, uključujući… »
Tramp razgovarao sa Netanjahuom: Sad i Izrael su na istoj strani po svakom pitanju
Kurir 23.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je danas telefonom sa premijerom Izraela Benjaminom Netanijahuom i ocenio da su SAD i Izrael "na istoj strani". "Upravo sam razgovarao sa premijerom Izraela, Bibijem Netanjahuom, u vezi sa brojnim temama… »
"Čuo sam se sa Bibijem": Tramp razgovarao sa Netanjahuom: Mi smo na istoj strani po svakom pitanju
Blic 22.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je danas telefonom sa premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom i ocenio da su SAD i Izrael "na istoj strani". "Upravo sam razgovarao sa premijerom Izraela, Bibijem Netanjahuom, u vezi sa brojnim temama… »
Vesti dana »

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija razmatra prekid udara pred američkim ultimatumom i SAD pojačavaju pritisak
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 35 povezanih

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 22 minutajoš 33 povezane