Повезане вести
„То је једна велика лаж“: Ћерка Анице Добре проговорила о мајчинству и саветима које добија од родитеља
Нова 23.04.2025
Млада глумица Мина Совтић, ћерка чувене Анице Добре, пре две године постала је мајка девојчице Луне. Иако се одлично сналази у новој животној улози, Мина Совтић искрено признаје да родитељство носи многе изазове – али и… »
"То је једна велика лаж" Српска глумица проговорила о изазовима мајчинства и разбила све табуе
Курир 23.04.2025
Млада глумица Мина Совтић, ћерка чувене Анице Добре, пре две године постала је мајка девојчице Луне. Иако се одлично сналази у новој животној улози, Мина искрено признаје да родитељство носи многе изазове – али и неизмерну… »
"Једва сам чекала да изађем из куће, да имам изговор": Мина Совтић искрено о родитељству: "Ћерка ми је увек будна, неиспавана…
Блиц 23.04.2025
Млада глумица Мина Совтић постала је мајка пре две године и тад је на свет донела ћерку Луну. Мина се добро сналази као мајка, а једном приликом је искрено открила колико јој прија да направи мали предах и да изађе из куће. -… »
"Од родитеља не добијам савете око бебе, њих двоје су доста различити": Ћерка Анице Добре признала како се сналази као…
Блиц 22.04.2025
Глумица Мина Совтић породила се пре две године и на свет донела ћерку Луну. Мина не крије да од мајке, чувене глумице Анице Добре, не добија савете око мале Луне. - Моји родитељи су доста различити и не могу да кажем да добијам… »
Вести дана »
Прогноза времена за Србију 7. и 8. децембар 2025: Облачно и хладно са маглом и сунчаним интервалима сутра
Наслови.аи пре 2 минутајош 24 повезане
Ентони Дејвис срушио Хјустон! Далас стигао до победе, уз сјајан меч искусног центра! (видео)
Курир пре 42 минутајош 22 повезане
Сутра почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 42 минутајош 14 повезаних