Povezane vesti

„To je jedna velika laž“: Ćerka Anice Dobre progovorila o majčinstvu i savetima koje dobija od roditelja

„To je jedna velika laž“: Ćerka Anice Dobre progovorila o majčinstvu i savetima koje dobija od roditelja

Nova 23.04.2025
Mlada glumica Mina Sovtić, ćerka čuvene Anice Dobre, pre dve godine postala je majka devojčice Lune. Iako se odlično snalazi u novoj životnoj ulozi, Mina Sovtić iskreno priznaje da roditeljstvo nosi mnoge izazove – ali i neizmernu sreću. Mina je bez… »
"To je jedna velika laž" Srpska glumica progovorila o izazovima majčinstva i razbila sve tabue

"To je jedna velika laž" Srpska glumica progovorila o izazovima majčinstva i razbila sve tabue

Kurir 23.04.2025
Mlada glumica Mina Sovtić, ćerka čuvene Anice Dobre, pre dve godine postala je majka devojčice Lune. Iako se odlično snalazi u novoj životnoj ulozi, Mina iskreno priznaje da roditeljstvo nosi mnoge izazove – ali i neizmernu sreću. Govoreći o svojim… »
"Jedva sam čekala da izađem iz kuće, da imam izgovor": Mina Sovtić iskreno o roditeljstvu: "Ćerka mi je uvek budna, neispavana…

"Jedva sam čekala da izađem iz kuće, da imam izgovor": Mina Sovtić iskreno o roditeljstvu: "Ćerka mi je uvek budna, neispavana…

Blic 23.04.2025
Mlada glumica Mina Sovtić postala je majka pre dve godine i tad je na svet donela ćerku Lunu. Mina se dobro snalazi kao majka, a jednom prilikom je iskreno otkrila koliko joj prija da napravi mali predah i da izađe iz kuće. - Jedva sam čekala da imam… »
"Od roditelja ne dobijam savete oko bebe, njih dvoje su dosta različiti": Ćerka Anice Dobre priznala kako se snalazi kao…

"Od roditelja ne dobijam savete oko bebe, njih dvoje su dosta različiti": Ćerka Anice Dobre priznala kako se snalazi kao…

Blic 22.04.2025
Glumica Mina Sovtić porodila se pre dve godine i na svet donela ćerku Lunu. Mina ne krije da od majke, čuvene glumice Anice Dobre, ne dobija savete oko male Lune. - Moji roditelji su dosta različiti i ne mogu da kažem da dobijam konkretne savete. Više se… »

Vesti dana »