Povezane vesti
Najbogatija balkanska pevačica šokirala: Da vidim peglu ja bih se smrzla ja ne znam šta je to! Njen sin kad je otišao u…
Kurir pre 9 dana
Hrvatska pevačica Maja Šuput najbogatija je javna ličnost na Balkanu. Osim uspešne pevačke karijere, Maja ima i privatan biznis od kog odlično zarađuje. Ona je u srećnom braku sa svojim izabranikom, a imaju i malog sina. Pevačica je sada u jednom… »
"Kućni poslovi, fuj, da vidim peglu smrzla bih se": Najbogatija pevačica ne radi ništa po kući, sin ne zna šta je mikser
Mondo pre 9 dana
Pevačica Maja Šuput je u jednoj emisiji otkrila da se grozi kućnih poslova, kao i da je mašinu za veš kupila tek u trudnoći. Hrvatska pevačica Maja Šuput je, prema pisanju medija, jedna od najbogatijih javnih ličnosti na Balkanu. Osim uspešne… »
Vesti dana »

"Anđela je bila trudna, saznali smo posle tragedije": Anđela Ruman i Miloš Milosavljević, žrtve pada nadstrešnice u Novom Sadu, trebalo da postanu roditelji
Blic pre 5 satijoš 19 povezanih

Herojski stradao pokušavajući da spase komšije: Sahranjen Vladimir nakon nezapamćene tragedije kod Topole
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih

SSP: Umesto pravde za nadstrešnicu, progon majke Dijane Hrke
Serbian News Media pre 9 satijoš 5 povezanih

„Jokić je trebalo da dođe u Partizan, nisam ga voleo“: Bogdanović otkrio nepoznate detalje, sve je moglo da bude drugačije
Nova pre 8 satijoš 56 povezanih

Pronađen vozač za kog se sumnja da je učestvovao u nesreći u Novom Sadu: Poginuo muzičar, ima i povređenih
Mondo pre 6 satijoš 22 povezane