Povezane vesti

„Kad je saznao da je dobio još jednu devojčicu, nije bio presrećan“: Nataša Bekvalac iskreno o porodici i odnosu sa ćerkom…

„Kad je saznao da je dobio još jednu devojčicu, nije bio presrećan“: Nataša Bekvalac iskreno o porodici i odnosu sa ćerkom…

Nova 23.04.2025
Poznata pevačica Nataša Bekvalac ne krije da se kao klinka osećala manje vrednom, jer je otac bio strog prema njoj. Nataša Bekvalac je jednom prilikom istakla da je kasnije sve došlo na svoje, ali da je pred sobom dugo imala teške zadatke. „Mislim da sam… »
"Osećala sam se manje vrednom" Nataša Bekvalac s knedlom u grlu ispričala odnos sa ocem: To mi je stvorilo probleme

"Osećala sam se manje vrednom" Nataša Bekvalac s knedlom u grlu ispričala odnos sa ocem: To mi je stvorilo probleme

Kurir 23.04.2025
Pevačica Nataša Bekvalac ne krije da se kao klinka osećala manje vrednom, jer je otac bio strog prema njoj. Nataša je jednom prilikom istakla da je kasnije sve došlo na svoje, ali da je pred sobom dugo imala teške zadatke. - Mislim da sam kasnije u… »
"Nije bio presrećan kad je saznao da je dobio još jednu devojčicu": Nataša Bekvalac sa knedlom u grlu otkrila: "To mi je…

"Nije bio presrećan kad je saznao da je dobio još jednu devojčicu": Nataša Bekvalac sa knedlom u grlu otkrila: "To mi je…

Blic 23.04.2025
Poznata pevačica Nataša Bekvalac ne krije da se kao klinka osećala manje vrednom, jer je otac bio strog prema njoj. Nataša je jednom prilikom istakla da je kasnije sve došlo na svoje, ali da je pred sobom dugo imala teške zadatke. - Mislim da sam kasnije… »

Vesti dana »