Povezane vesti
"Proveravala sam bivšeg, preturala po fejsbuku" Folkerka sumnjala da je partner vara, a evo šta je na kraju pronašla kao dokaz…
Kurir 23.04.2025
Folk pevačica Tina Ivanović kaže da je ranije proveravala partnere, u situacijama kada je sumnjala da je varaju. Naime, proveravala je sve tako što je gledala šta im stiže na profilima na društvenim mrežama, te je krišom ulazila. - Ja nikada ne pravim… »
"Proveravala sam bivšeg,: preturala sam mu Fejsbuku" Folkerka sumnjala da je partner vara, a evo šta je na kraju pronašla kao…
Blic 23.04.2025
Folk pevačica Tina Ivanović kaže da je ranije proveravala partnere, u situacijama kada je sumnjala da je varaju. Naime, proveravala je sve tako što je gledala šta im stiže na profilima na društvenim mrežama, te je krišom ulazila. - Ja nikada ne pravim… »
Vesti dana »
Rezolucija Evropskog parlamenta: Srbija stagnira zbog vladavine prava i spoljne politike
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 17 povezanih
Cene nafte skočile nakon Trampove izjave o kraju prekida vatre s Iranom
Nova pre 2 satajoš 34 povezane
"Večeras ćemo žestoko napasti": Novo upozorenje Trampa Iranu
Večernje novosti pre 27 minutajoš 26 povezanih
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 2 minutajoš 38 povezanih
BLOG UŽIVO: Nastavljena vanredna sednica Skupštine, Atlagić pozvao opoziciju da glasa za zakone "sada kada je državi najteže"
Insajder pre 2 satajoš 24 povezane