Povezane vesti
Pevačica optužila Milicu Todorović da je bila sa njenim mužem: Skandalozne reči na račun poznate folkerke
Mondo 23.04.2025
Milica je u nekoliko navrata bila akter skandala o kojima se danima pričalo, iako se trudi da privatan život čuva daleko od javnosti, svojevremeno nije uspevala u tome. Milica Todorović bila je u vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji iza sebe ima… »
„Varao me dok sam bila trudna“: Pevačica otkrila da je Milica Todorović bila u vezi sa njenim mužem
Nova 23.04.2025
Pevačica Milica Todorović bila je u vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji iza sebe ima brak sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović. Milica Todorović našla se u centru skandala kad je svojevremeno Andrea Demirović optužila pevačicu da je bila… »
"Varao me je dok sam bila trudna" Pevačica iz Crne Gore optužila Milicu Todorović da je bila sa njenim mužem: Skandal se i…
Kurir 23.04.2025
Milica Todorović bila je u vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji iza sebe ima brak sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović. Milica se našla u centru skandala kad je svojevremeno Andrea Demirović optužila pevačicu da je bila sa Milošem… »
"Varao me je dok sam bila trudna": Pevačica optužila Milicu Todorović da je bila sa njenim mužem - Skandal se i danas pamti
Blic 23.04.2025
Pevačica Milica Todorović bila je u vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji iza sebe ima brak sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović. Milica Todorović našla se u centru skandala kad je svojevremeno Andrea Demirović za "Blic" optužila pevačicu da… »
Vesti dana »

Danas predahnite, uskoro kreće pakao: Ovi delovi Srbije su na udaru, crvene se upozorenja na jednu opasnu pojavu: Evo kada konačno stiže zahlađenje
Blic pre 45 minutajoš 7 povezanih

Rute: "Sastanak Trampa i Putina pokazaće da li je Putin ozbiljan po pitanju mira"
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih

Slavimo Svetog mučenika Kalinika: Veruje se da danas treba ispoštovati ovaj običaj
Mondo pre 20 minutajoš 3 povezane