Povezane vesti
Gastoz prevario Anđelu Đuričić dok je ona spavala: Isplivao tajni snimak, ona će poludeti kada vidi
Telegraf 23.04.2025
Nenad Marinković Gastoz i Anđela Đuričić preživeli su brojne ljubavne brodolome zbog njegovog druženja sa Sofi Tikačenko. Iako je Gastoz tvrdio da između njih dvoje ne postoji ništa, ipak zbog njihovih brojnih situacija i priznanja, Anđela je smatrala… »
Gastoz prevario anđelu dok je ona spavala Pojavio se snimak, evo šta radi u naletu strasti sa cimerkom, nastaće haos (video)
Alo 23.04.2025
Podgrejali sumnje o simpatijama. Nenad Marinković Gastoz i Anđela Đuričić preživeli su brojne ljubavne brodolome zbog njegovog druženja sa Sofi Tikačenko. Iako je Gastoz tvrdio da između njih dvoje ne postoji ništa, ipak zbog njihovih brojnih situacija i… »
Vesti dana »

Sednica Narodne skupštine – poslanici raspravljaju o legalizaciji objekata, izvršiteljima, Ekspu 2027
RTS pre 7 minutajoš 50 povezanih

Član uprave JANAF-a: Ne verujem da jedna zemlja dugoročno može da ostane bez rafinerije
Danas pre 1 satjoš 52 povezane

"Ovaj voz me je spasao" Alo! sa putnicima u brzom vozu za Suboticu: "Fantazija, konačno u Srbiji!" (video)
Alo pre 1 satjoš 35 povezanih

Ovako je Šotra govorio o knjizi "Mojih 500 glumaca": Neki me đavo gurao među njih
B92 pre 2 satajoš 25 povezanih