Povezane vesti

Indi progovorila o odnosu sa Zoranom Marjanovićem: "On je manipulator, imali smo teške trenutke"

Indi progovorila o odnosu sa Zoranom Marjanovićem: "On je manipulator, imali smo teške trenutke"

Mondo pre 7 dana
Pevačica Indi Aradinović i kompozitor Zoran Marjanović stavili su tačku na odnos u decembru prošle godine, a onda su usledile javne osude sa obe strane. Indi Aradinović kaže da je sve u svemu ovo bio jedan spoj lepog i toksičnog odnosa. Kako… »
"On je manipulator, imali smo teške trenutke" Indi iznela nove detalje o vezi sa Zoranom Marjanovićem: Prišao mi je sa…

"On je manipulator, imali smo teške trenutke" Indi iznela nove detalje o vezi sa Zoranom Marjanovićem: Prišao mi je sa…

Kurir pre 8 dana
Pevačica Indi Aradinović i kompozitor Zoran Marjanović stavili su tačku na odnos u decembru prošle godine, a onda su usledile javne osude sa obe strane. Sada pevačica otkriva šta ju je privuklo njemu. Indi kaže da je sve u svemu ovo bio jedan spoj… »
"On je manipulator, imali smo teške trenutke": Indi iznela nove detalje o odnosu sa Zoranom Marjanovićem: "Mislila sam da je…

"On je manipulator, imali smo teške trenutke": Indi iznela nove detalje o odnosu sa Zoranom Marjanovićem: "Mislila sam da je…

Blic pre 8 dana
Pevačica Indi Aradinović i kompozitor Zoran Marjanović stavili su tačku na odnos u decembru prošle godine, a onda su usledile javne osude sa obe strane. Sada pevačica otkriva šta ju je privuklo njemu. Indi Aradinović kaže da je sve u svemu ovo… »

Vesti dana »