Повезане вести
„Жалио сам се на своју наруџбину у ресторану, а онда сам видео чудну ставку на рачуну. Шта су ми ово наплатили?“
Нова 23.04.2025
Када гост у ресторану љубазно укаже на грешку, обично очекује извињење или барем брзу замену наруџбине – а не додатни трошак. Једна уобичајена посета ресторану за једног госта завршила се прилично необично – и скупље него… »
Донели му погрешно пиво, па му наплатили што се жалио: Рачун из ресторана изазвао неверицу на мрежама
Мондо 23.04.2025
Рачин из ресторана је изазвао праву буру на мрежама. Када гост у ресторану љубазно укаже на грешку, обично очекује извињење или барем брзу замену наруџбине – а не додатни трошак. Једна уобичајена посета ресторану за једног… »
Вести дана »
Паспаљ после победе: "Ово нема везе са Жељком, ово је Партизан! Мирко ће увек бити ту"
Спортске.нет пре 25 минутајош 122 повезане
Цене горива у Србији остају непромењене до 19. децембра уз пад цена нафте и упозорења за возаче због временских услова
Наслови.аи пре 3 сатајош 29 повезаних
Ђедовић Хандановић: Изградња гасног интерконектора са Северном Македонијом до краја 2027.
РТС пре 2 сатајош 35 повезаних
Десетине хиљада на протестима широм Италије током генералног штрајка
Бета пре 9 сатијош 14 повезаних
Финска: Мир у Украјини ближи него икада; Лондон и Брисел: Тренутак прекретнице за Кијев
Спутник пре 2 сатајош 21 повезана