Povezane vesti
„Žalio sam se na svoju narudžbinu u restoranu, a onda sam video čudnu stavku na računu. Šta su mi ovo naplatili?“
Nova 23.04.2025
Kada gost u restoranu ljubazno ukaže na grešku, obično očekuje izvinjenje ili barem brzu zamenu narudžbine – a ne dodatni trošak. Jedna uobičajena poseta restoranu za jednog gosta završila se prilično neobično – i skuplje nego što je očekivao. Korisnik… »
Doneli mu pogrešno pivo, pa mu naplatili što se žalio: Račun iz restorana izazvao nevericu na mrežama
Mondo 23.04.2025
Račin iz restorana je izazvao pravu buru na mrežama. Kada gost u restoranu ljubazno ukaže na grešku, obično očekuje izvinjenje ili barem brzu zamenu narudžbine – a ne dodatni trošak. Jedna uobičajena poseta restoranu za jednog gosta završila se prilično… »
Vesti dana »
(BLOG) Protest u Valjevu: Održani govori, kolona krenula do gradske Uprave policije
Danas pre 23 minutajoš 24 povezane
"Da li se plašite da će Putin i vas otrovati kao Navaljnog?": Zelenski odgovorio i poslao poruku ruskom predsedniku
Mondo pre 2 satajoš 31 povezana
Ptice lete, ali leti i Domen Prevc: Slovenija ima olimpijskog šampiona
BBC News pre 9 minutajoš 34 povezane
Poljoprivrednik Vidojević: Od srede radikalizacija protesta ako zahtevi ne budu ispunjeni, aktuelne blokade samo upozorenje
Insajder pre 6 satijoš 24 povezane