Povezane vesti

Obradović kažnjen zbog nedostatka poštovanja prema sudiji

Obradović kažnjen zbog nedostatka poštovanja prema sudiji

Sportski žurnal 23.04.2025
ABA liga kaznila i Budućnost. Utakmica Budućnosti i Partizana koja je igrana 14. aprila (82:77) ponovo je u centru pažnje. Zbog nesportskih dešavanja na terenu i pored njega ABA liga je kaznila podgorički klub i trenera crno-belih Željka Obradovića… »
Željko Obradović kažnjen zbog “pretnji” sudiji u Podgorici: „Dok smo mi u Partizanu, više nam nećete suditi nijednu utakmicu“…

Željko Obradović kažnjen zbog “pretnji” sudiji u Podgorici: „Dok smo mi u Partizanu, više nam nećete suditi nijednu utakmicu“…

Danas 23.04.2025
Trener Partizana Željko Obradović kažnjen je sa 2.500 evra zbog nedostatka poštovanja prema sudiji Luki Kardumu na utakmici protiv Budućnosti u Podgorici, navela je ABA liga. Obradović je sankcionisan zbog nesportskih dešavanja na terenu i posle meča. U… »
Obradović kažnjen: Dok smo mi u Partizanu, vi nam nećete suditi!

Obradović kažnjen: Dok smo mi u Partizanu, vi nam nećete suditi!

Sport klub 23.04.2025
Budućnosti i Partizana odigrali su meč ABA lige još 14. aprila. Slavili su Podgoričani 82:77, a tek sada su objavljene kazne za dešavanja tokom i posle utakmice. Zbog nesportskih dešavanja na terenu i pored njega ABA liga je kaznila podgorički klub i… »
Aba liga kaznila Željka Obradovića: Sudija ga prijavio posle meča u Podgorici

Aba liga kaznila Željka Obradovića: Sudija ga prijavio posle meča u Podgorici

Mondo 23.04.2025
Željko Obradović kažnjen je novčanom kaznom zbog toga što ga je sudija Luka Kardum prijavio posle meča Partizana i Budućnosti. Disciplinska komisija ABA lige kaznila je trenera Partizana Željka Obradovića, prenosi " Meridijan sport". Obradović će morati… »
Aba liga kaznila Željka Obradovića zbog prijave hrvatskog sudije: "Dok sam ja trener Partizana..."

Aba liga kaznila Željka Obradovića zbog prijave hrvatskog sudije: "Dok sam ja trener Partizana..."

Telegraf 23.04.2025
Trener košarkaškog kluba Partizan, Željko Obradović sankcionisan je od strane ABA lige zbog svog ponašanja na meču 27. kola u Podgorici protiv Budućnosti, a po prijavi hrvatskog sudije Luke Karduma. Kako prenosi portal Meridijan Sport, Obradović je… »

Vesti dana »