Povezane vesti
"Ja ću biti sam koji će otići u Moskvu, neću da vlada plaća cenu" Vučić: Moji preci su stradali od nacista, nosio sam dedinu…
Kurir 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će ići na proslavu Dana pobede u Moskvi 9. maja. - Rekao sam još pre 8 meseci da ću ići u Moskvu. Ja ću ići u Moskvu. Verovatno ću biti sam koji će otići u Moskvu jer ne mogu druge organizacije da… »
Vučić: Blokaderi će nastaviti s nasiljem, biraćemo trenutak kad ćemo nasilju stati u kraj
Insajder 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će studenti i građani koji učestvuju u blokadama "nastaviti s nasiljem", a da će država "birati trenutak kada će nasilju stati u kraj". Vučić je za televiziju Pink ocenio da su se državni organi u… »
"Ne biste verovali koliko nas košta student na budžetu, a koliko su oni stvarno izdvajali" Vučić: Zašto bismo mi to davali…
Kurir 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da radi na predlogu izmena i dopuna zakona o visokom obrazovanju. - Radim na predlogu zakona koji će neko od narodnih poslanika podneti, Narodna skupština, o izmenama i dopunama zakona o visokom… »
"Besmislica jedna u nizu" Vučić o krivičnoj prijavi za zvučni top: Jasno je svima da nije bilo zvučnog topa, to je potvrdila i…
Kurir 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je Srđana Milivojevića i krivičnu prijavu o upotrebi zvučnog topa 15. marta - Ljudi u Srbiji ne znaju da aktivnu legitimaciju za podnošenje krivične prijave ima svaka organizacija i osoba. Njihov je posao… »
Vučić otkrio šta mu je Putin rekao u 3 rečenice o obojenoj revoluciji Primiću sve udare spolja i iznutra, ali ponosno ću…
Kurir 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Nacionalnom dnevniku na TV Pink gde je otkrio sa kojim izazovima se Srbija suočava, kuda ide i šta se sve krije iza pokušaja obojene revolucije. O razgovoru predsednika Rusije Vladimira Putina i patrijarha… »
Vučić: Ponosno ću da predstavljam Srbiju u Moskvi na paradi 9. maja; Država će proceniti kada će nasilju reći kraj
RTV 23.04.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće prestati da insistira na odgovornosti za posledice nastale blokadama u Srbiji, navodeći da je neko "urušio srpsko školstvo, srpske univerzitete i ekonomiju" i dodao da radi na predlogu… »
"Razorili su sve što smo gradili": Vučić: Neću prestati da insistiram na odgovornosti, neko je urušio školstvo i ekonomiju…
Blic 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće prestati da insistira na odgovornosti za posledice nastale blokadama u Srbiji, navodeći da je neko "urušio srpsko školstvo, srpske univerzitete i ekonomiju" i dodao da radi na predlogu izmena… »
"Njihov posao je da lažu svaki dan": Vučić: Zvučnog topa nije bilo, krivična prijava DS još jedna laž u nizu
Blic 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da 15. marta nije bilo nikakvog zvučnog topa, da je to potvrdio i ruski FSB i da je krivična prijava koju je protiv njega podnela Demokratska stranka još jedna u nizu laži. Vučić je na TV Pink kazao da… »
Vučić: Neću prestati da insistiram na odgovornosti, neko je urušio školstvo i ekonomiju
Euronews 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće prestati da insistira na odgovornosti za posledice nastale blokadama u Srbiji, navodeći da je neko "urušio srpsko školstvo, srpske univerzitete i ekonomiju" i dodao da radi na predlogu izmena… »
Predsednik Vučić večeras se obraća javnosti Evo o kojim temama će govoriti
Dnevnik 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti u 18.30 časova. U Nacionalnom dnevniku na televiziji Pink govoriće o pritiscima i izazovima sa kojima se suočava naša zemlja, kao i o tome kuda ide i šta se sve krije iza pokušaja obojene revolucije.… »
Predsednik Vučić večeras pred nacijom u 18.30 sati: S kojim se izazovima Srbija suočava i šta se krije iza pokušaja obojene…
Kurir 23.04.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras će u 18.30 govoriti o svim aktuelnim i važnim temama za državu i građane, a pre svega s kojim se izazovima Srbija suočava i šta se krije iza pokušaja obojene revolucije. Vučić će biti gost Nacionalnog… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu, 9. jul: Danas oblačno, vetrovito i osetno hladnije vreme
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih

"Putin nam daje gomilu: S*anja" Tramp razotkrio na koju kartu igra ruski lider, pa žestoko udario na njega: "Sve na kraju bude besmisleno"
Blic pre 11 satijoš 2 povezane

Šta su superćelijske oluje i zašto su sve češće u Srbiji? Meteorološkinja otkrila kada je moguć manji tornado
Mondo pre 5 minutajoš 2 povezane