Повезане вести
"Ја ћу бити сам који ће отићи у Москву, нећу да влада плаћа цену" Вучић: Моји преци су страдали од нациста, носио сам дедину…
Курир 23.04.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да ће ићи на прославу Дана победе у Москви 9. маја. - Рекао сам још пре 8 месеци да ћу ићи у Москву. Ја ћу ићи у Москву. Вероватно ћу бити сам који ће отићи у Москву јер не могу… »
Вучић: Блокадери ће наставити с насиљем, бираћемо тренутак кад ћемо насиљу стати у крај
Инсајдер 23.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће студенти и грађани који учествују у блокадама "наставити с насиљем", а да ће држава "бирати тренутак када ће насиљу стати у крај". Вучић је за телевизију Пинк оценио да… »
"Не бисте веровали колико нас кошта студент на буџету, а колико су они стварно издвајали" Вучић: Зашто бисмо ми то давали…
Курир 23.04.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да ради на предлогу измена и допуна закона о високом образовању. - Радим на предлогу закона који ће неко од народних посланика поднети, Народна скупштина, о изменама и допунама… »
"Бесмислица једна у низу" Вучић о кривичној пријави за звучни топ: Јасно је свима да није било звучног топа, то је потврдила и…
Курир 23.04.2025
Председник Србије Александар Вучић коментарисао је Срђана Миливојевића и кривичну пријаву о употреби звучног топа 15. марта - Људи у Србији не знају да активну легитимацију за подношење кривичне пријаве има свака организација и… »
Вучић открио шта му је Путин рекао у 3 реченице о обојеној револуцији Примићу све ударе споља и изнутра, али поносно ћу…
Курир 23.04.2025
Председник Србије Александар Вучић гостовао је у Националном дневнику на ТВ Пинк где је открио са којим изазовима се Србија суочава, куда иде и шта се све крије иза покушаја обојене револуције. О разговору председника Русије… »
Вучић: Поносно ћу да представљам Србију у Москви на паради 9. маја; Држава ће проценити када ће насиљу рећи крај
РТВ 23.04.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да неће престати да инсистира на одговорности за последице настале блокадама у Србији, наводећи да је неко "урушио српско школство, српске универзитете и економију" и… »
"Разорили су све што смо градили": Вучић: Нећу престати да инсистирам на одговорности, неко је урушио школство и економију…
Блиц 23.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да неће престати да инсистира на одговорности за последице настале блокадама у Србији, наводећи да је неко "урушио српско школство, српске универзитете и економију" и додао да… »
"Њихов посао је да лажу сваки дан": Вучић: Звучног топа није било, кривична пријава ДС још једна лаж у низу
Блиц 23.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да 15. марта није било никаквог звучног топа, да је то потврдио и руски ФСБ и да је кривична пријава коју је против њега поднела Демократска странка још једна у низу лажи… »
Вучић: Нећу престати да инсистирам на одговорности, неко је урушио школство и економију
Еуроневс 23.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да неће престати да инсистира на одговорности за последице настале блокадама у Србији, наводећи да је неко "урушио српско школство, српске универзитете и економију" и додао да… »
Председник Вучић вечерас се обраћа јавности Ево о којим темама ће говорити
Дневник 23.04.2025
Председник Србије Александар Вучић обратиће се јавности у 18.30 часова. У Националном дневнику на телевизији Пинк говориће о притисцима и изазовима са којима се суочава наша земља, као и о томе куда иде и шта се све крије иза… »
Председник Вучић вечерас пред нацијом у 18.30 сати: С којим се изазовима Србија суочава и шта се крије иза покушаја обојене…
Курир 23.04.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић вечерас ће у 18.30 говорити о свим актуелним и важним темама за државу и грађане, а пре свега с којим се изазовима Србија суочава и шта се крије иза покушаја обојене револуције. Вучић… »
Вести дана »
Прекинут концерт емине Јаховић! Певачица зауставила музику и обратила се публици: Ужасно сам...
Курир пре 1 сатјош 28 повезаних
Дијана Хрка шести дан штрајкује глађу: Средњошколци и студенти се не одвајају од ње, стигли и пољопривредници, а подршку пружају и просветни радници (ВИДЕО, ФОТО)
Данас пре 1 данјош 57 повезаних
'Драги пријатељ' Орбан у Белој кући: Трамп хоће да изузме Мађарску од санкција на руску нафту
BBC News пре 3 сатајош 57 повезаних
Огласила се полиција поводом инцидента испред Српског културног центра у Загребу
Б92 пре 2 сатајош 27 повезаних