Povezane vesti
"Ja ću biti sam koji će otići u Moskvu, neću da vlada plaća cenu" Vučić: Moji preci su stradali od nacista, nosio sam…
Kurir 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će ići na proslavu Dana pobede u Moskvi 9. maja. - Rekao sam još pre 8 meseci da ću ići u Moskvu. Ja ću ići u Moskvu. Verovatno ću biti sam koji će otići u Moskvu jer ne mogu druge… »
Vučić: Blokaderi će nastaviti s nasiljem, biraćemo trenutak kad ćemo nasilju stati u kraj
Insajder 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će studenti i građani koji učestvuju u blokadama "nastaviti s nasiljem", a da će država "birati trenutak kada će nasilju stati u kraj". Vučić je za televiziju Pink ocenio da su se državni… »
"Ne biste verovali koliko nas košta student na budžetu, a koliko su oni stvarno izdvajali" Vučić: Zašto bismo mi to davali…
Kurir 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da radi na predlogu izmena i dopuna zakona o visokom obrazovanju. - Radim na predlogu zakona koji će neko od narodnih poslanika podneti, Narodna skupština, o izmenama i dopunama zakona o visokom… »
"Besmislica jedna u nizu" Vučić o krivičnoj prijavi za zvučni top: Jasno je svima da nije bilo zvučnog topa, to je…
Kurir 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je Srđana Milivojevića i krivičnu prijavu o upotrebi zvučnog topa 15. marta - Ljudi u Srbiji ne znaju da aktivnu legitimaciju za podnošenje krivične prijave ima svaka organizacija i osoba. Njihov je… »
Vučić otkrio šta mu je Putin rekao u 3 rečenice o obojenoj revoluciji Primiću sve udare spolja i iznutra, ali ponosno ću…
Kurir 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Nacionalnom dnevniku na TV Pink gde je otkrio sa kojim izazovima se Srbija suočava, kuda ide i šta se sve krije iza pokušaja obojene revolucije. O razgovoru predsednika Rusije Vladimira Putina i… »
Vučić: Ponosno ću da predstavljam Srbiju u Moskvi na paradi 9. maja; Država će proceniti kada će nasilju reći kraj
RTV 23.04.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće prestati da insistira na odgovornosti za posledice nastale blokadama u Srbiji, navodeći da je neko "urušio srpsko školstvo, srpske univerzitete i ekonomiju" i dodao da radi na… »
"Razorili su sve što smo gradili": Vučić: Neću prestati da insistiram na odgovornosti, neko je urušio školstvo i…
Blic 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće prestati da insistira na odgovornosti za posledice nastale blokadama u Srbiji, navodeći da je neko "urušio srpsko školstvo, srpske univerzitete i ekonomiju" i dodao da radi na predlogu… »
"Njihov posao je da lažu svaki dan": Vučić: Zvučnog topa nije bilo, krivična prijava DS još jedna laž u nizu
Blic 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da 15. marta nije bilo nikakvog zvučnog topa, da je to potvrdio i ruski FSB i da je krivična prijava koju je protiv njega podnela Demokratska stranka još jedna u nizu laži. Vučić je na TV Pink… »
Vučić: Neću prestati da insistiram na odgovornosti, neko je urušio školstvo i ekonomiju
Euronews 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće prestati da insistira na odgovornosti za posledice nastale blokadama u Srbiji, navodeći da je neko "urušio srpsko školstvo, srpske univerzitete i ekonomiju" i dodao da radi na predlogu… »
Predsednik Vučić večeras se obraća javnosti Evo o kojim temama će govoriti
Dnevnik 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti u 18.30 časova. U Nacionalnom dnevniku na televiziji Pink govoriće o pritiscima i izazovima sa kojima se suočava naša zemlja, kao i o tome kuda ide i šta se sve krije iza pokušaja obojene… »
Predsednik Vučić večeras pred nacijom u 18.30 sati: S kojim se izazovima Srbija suočava i šta se krije iza pokušaja…
Kurir 23.04.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras će u 18.30 govoriti o svim aktuelnim i važnim temama za državu i građane, a pre svega s kojim se izazovima Srbija suočava i šta se krije iza pokušaja obojene revolucije. Vučić će biti gost… »
Vesti dana »

Poljska glasa: Ključni drugi krug predsedničkih izbora
Serbian News Media pre 29 minutajoš 17 povezanih