Povezane vesti
Marek (13) praveći kolače prikupio 96.000 za pomoć porodici Teodore, povređene u padu nadstrešice! Dečak iz Bačkog…
Kurir 23.04.2025
Trinaestogodišnji Marek iz Bačkog Petrovca, uplatio je 96.000 dinara na račun supruga Teodore M., koja je teško povređena u padu nadstrešnice u Novom Sadu. Novac je prikupio u preduskršnjoj akciji prodaje kolača, koje sam pravi, i donacija… »
Mališan Marek (13) skupio 96.000 dinara za komšinicu Teodoru, povređenu ispod nadstrešnice: Evo kako je uspeo
Telegraf 23.04.2025
Trinaestogodišnji Marek Ponjičan iz Bačkog Petrovca, uplatio je 96.000 dinara na račun supruga Teodore Martinko, koja je teško povređena u padu nadstrešnice u Novom Sadu. Novac je prikupio u preduskršnjoj akciji prodaje kolača, koje sam pravi, i… »
Marek iz Bačkog Petrovca praveći kolače prikupio 96.000 dinara za pomoć porodici Teodore Martinko
RTS 23.04.2025
Trinaestogodišnji Marek iz Bačkog Petrovca, uplatio je 96.000 dinara na račun supruga Teodore Martinko, koja je teško povređena u padu nadstrešnice u Novom Sadu. Novac je prikupio u preduskršnjoj akciji prodaje kolača, koje sam pravi, i donacija… »
Vesti dana »

Skup ispred Banovine u znak protesta protiv nasilja nad akademskom zajednicom
Južne vesti pre 11 minutajoš 13 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice
Novi magazin pre 45 minutajoš 13 povezanih

Incident na Pravnom fakultetu: Student pretukao profesorku i radnika obezbeđenja, određeno mu zadržavanje
NIN pre 1 minutjoš 59 povezanih

Ukinut pritvor trojici aktivista SNS-a koji su napali studentkinju, četvrtom određen kućni pritvor
NIN pre 26 minutajoš 20 povezanih

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
Beta pre 7 satijoš 22 povezane