Povezane vesti
Vučić: Ići ću u Moskvu na paradu 9. maja, rekao sam to Putinu još pre osam meseci
NIN 23.04.2025
Predsednik Srvije Aleksandar Vučić izjavio je za televiziju Pink da nije promenio stav uprkos pritiscima i da će ići u Moskvu 9. maja na paradu povodom 80. godišnjice pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu. "Sa predsednikom Vladimirom Putinom sam… »
Vučić ide u Moskvu na obeležavanje Dana pobede nad fašizmom
Slobodna Evropa 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u sredu u Beogradu da nije promenio stav uprkos pritiscima i da će ići u Moskvu 9. maja na paradu povodom 80. godišnjice pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu. "Sa predsednikom (Rusije Vladimirom)… »
"Ako postoji narod koji je čist kao suza po pitanju antifašizma, to su Srbi. Evropa nema pravo na tu „tapiju“ Analitičari i o…
Kurir 23.04.2025
Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije sastao se u Moskvi sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom i patrijarhom moskovskim i sve Rusije Kirilom. Susret je protekao u duhu naglašene verske i političke bliskosti. Izražena je zajednička… »
Vučić: Idem u Moskvu
Vreme 23.04.2025
U novom gostovanju na Pink televiziji u sredu (23. april) predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije rekao mnogo toga novog - potvrdio je da ide u Moskvu na Dan pobede nad fašizmom, a ponovo je govorio i o obojenoj revoluciji. Građani Srbije imali su… »
Vučić: Ponosno ću da predstavljam Srbiju u Moskvi na paradi 9. maja
Vesti online 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će otići u Moskvu na paradu 9. maja, gde će, kako je istakao, ponosno da predstavlja Srbiju na 80. godišnjici obeležavanja pobede nad fašizmom. – Rekao sam još pre osam meseci da ću ići u Moskvu. Ja… »
Koga je u Moskvi predstavljao poglavar SPC?
Slobodna Evropa 23.04.2025
Osuda "obojene revolucije" i "zapadnih centara moći", uz želju da se Srbija priključi ruskom svetu, poruke su koje je poglavar Srpske pravoslavne crkve Porfirije preneo predsedniku Rusije Vladimiru Putinu. Tokom sastanka u Kremlju, kojem su 22. aprila… »
Vučić: Ponosno ću da predstavljam Srbiju u Moskvi na paradi 9. maja
Euronews 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će će otići u Moskvu na paradu 9. maja, gde će, kako je istakao, ponosno da predstavlja Srbiju na 80. godišnjici obeležavanja pobede nad fašizmom. "Rekao sam još pre osam meseci da ću ići u Moskvu… »
Vučić: Ići ću u Moskvu na paradu 9. maja, rekao sam to Putinu još pre osam meseci
Novi magazin 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu da nije promenio stav uprkos pritiscima i da će ići u Moskvu 9. maja na paradu povodom 80. godišnjice pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu. "Sa predsednikom (Rusije Vladimirom) Putinom… »
Vučić: Predstavljaću Srbiju u Moskvi na proslavi Dana pobede
RTS 23.04.2025
Predsednik Aleksandar Vučić je poručio da će predstavljati Srbiju u Moskvi na obeležavanju 80. godišnjice pobede nad fašizmom. Najavio je da će sa predsednikom Putinom razgovarati i o gasnom aranžmanu. Predsednik Vučić je za TV Pink, povodom izjave… »
Beta 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu da nije promenio stav uprkos pritiscima i da će ići u Moskvu 9. maja na paradu povodom 80. godišnjice pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu. "Sa predsednikom (Rusije Vladimirom) Putinom… »
Nova 23.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu da nije promenio stav uprkos pritiscima i da će ići u Moskvu 9. maja na paradu povodom 80. godišnjice pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu. „Sa predsednikom (Rusije Vladimirom) Putinom… »
Lopandić: Odlazak Vučića u Moskvu mnogo će više koštati Srbiju nego Slovačku odlazak Fica
N1 Info 23.04.2025
Tradicionalna Vojna parada kojom Moskva obeležava Dan pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu biće održana 9. maja. I dok je slovački premijer Robert Fico potvrdio svoj odlazak u Moskvu, Viktor Orban neće ići na paradu. I dalje se ne zna hoće li u… »
Ruski Komersant o Vučićevom (ne)odlasku u Moskvu: Konačna odluka u zadnji čas
Danas 23.04.2025
Na sastanku sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom 22. aprila, patrijarh srpski Porfirije uverio je da će srpski predsednik Aleksandar Vučić doći u Moskvu 9. maja kako bi proslavio Dan pobede „uprkos situaciji u Evropi“. Činjenicu da se srpski lider… »
Ovo su najsnažnije poruke sa sastanka patrijarha porfirija s Putinom! Stručnjaci bez dileme: Svetu je pokazano da Srbija ima…
Kurir 23.04.2025
Srbija se ko zna koji put nalazi na diplomatskom raskršću između Brisela i Moskve. Očekuje se dolazak evropske komesarke za proširenje, Marte Kos, u Beograd krajem meseca. Ruski predsednik je tokom sastanka sa patrijarhom Moskovskim i cele Rusije Kirilom… »
Lopandić: Odlazak Vučića u Moskvu mnogo će više koštati Srbiju nego Slovačku odlazak Ficoa
Novi magazin 23.04.2025
Tradicionalna Vojna parada kojom Moskva obeležava Dan pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu biće održana 9. maja. I dok je slovački premijer Robert Fico potvrdio svoj odlazak u Moskvu, Viktor Orban neće ići na paradu. I dalje se ne zna hoće li u… »
Đurđev: Susret Putina i Porfirija podjednako plaši opoziciju i deo vlasti
Euronews 23.04.2025
U srdačnom razgovoru između predsednika Rusije Vladimira Putina i patrijarha srpskog Porfirija sve je odisalo uzajamnim poštovanjem i uvažavanjem. Srpska pravoslavna crkva još jednom je pokazala svoju diplomatsku moć i uticaj, jer je upravo u susretu sa… »
Srbi zbog parade u Moskvi između dve vatre: Rusija slavi Dan pobede, Kaja Kalas upozorava da se ne ide
Blic 23.04.2025
Pojedine države članice Evropske unije (EU) neće gledati blagonaklono na one koji budu učestvovali na paradi u Moskvi 9. maja povodom Dana pobede. To je jasan stav visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Kaje Kalas. Njeno upozorenje… »
Vesti dana »

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 5 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 5 satijoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo ljuštura Davida kog sam poznavao"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 5 satijoš 1 povezana