Povezane vesti
'Mojoj deci sam napravila ožiljke kremom za izbeljivanje kože'
BBC News 23.04.2025
Majka u Nigeriji objašnjava za BBC zašto ona i 77 odsto žena u zemlji koriste kreme za izbeljivanje kože. Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova… »
NIN 23.04.2025
Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro dece mazala proizvodima za izbeljivanje kože, a zbog posledica… »
‘Mojoj deci sam napravila ožiljke kremom za izbeljivanje kože’
Južne vesti 23.04.2025
BBC Jedna od Fatiminih ćerki ima svetle fleke na usnama Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro dece… »
Radio 021 23.04.2025
Majka u Nigeriji objašnjava za BBC zašto ona i 77 odsto žena u zemlji koriste kreme za izbeljivanje kože. BBC Jedna od Fatiminih ćerki ima svetle fleke na usnama Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima… »
Danas 23.04.2025
Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro dece mazala proizvodima za izbeljivanje kože, a zbog posledica… »
Danas 23.04.2025
Vesti dana »
Student Pravnog fakulteta o okupljanjima u Kragujevcu i Orašcu: Iluzorno bi bilo pokušavati da ponovimo prošlogodišnji skup (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih
Vreme za Ukrajinu ističe, Zelenski mora da deluje: Tramp otkrio sve o odličnoj ponudi
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana
VST nije izabrao tužioce za organizovani kriminal, nije usvojen dnevni red
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih
Fenerbahče odigrao za Zvezdu, pobeda nad Panatinaikosom posle triler završnice
RTS pre 38 minutajoš 26 povezanih