Повезане вести
'Мојој деци сам направила ожиљке кремом за избељивање коже'
BBC News 23.04.2025
Мајка у Нигерији објашњава за ББЦ зашто она и 77 одсто жена у земљи користе креме за избељивање коже. Мајка у Нигерији је видно узнемирена док чврсто држи њеног двогодишњег сина који има опекотине и светле флеке на лицу и… »
НИН 23.04.2025
Мајка у Нигерији је видно узнемирена док чврсто држи њеног двогодишњег сина који има опекотине и светле флеке на лицу и ногама. Ова 32-годишњакиња је под притиском породице њено шесторо деце мазала производима за… »
‘Мојој деци сам направила ожиљке кремом за избељивање коже’
Јужне вести 23.04.2025
ББЦ Једна од Фатиминих ц́ерки има светле флеке на уснама Мајка у Нигерији је видно узнемирена док чврсто држи њеног двогодишњег сина који има опекотине и светле флеке на лицу и ногама. Ова 32-годишњакиња је под притиском… »
Радио 021 23.04.2025
Мајка у Нигерији објашњава за ББЦ зашто она и 77 одсто жена у земљи користе креме за избељивање коже. ББЦ Једна од Фатиминих ц́ерки има светле флеке на уснама Мајка у Нигерији је видно узнемирена док чврсто држи њеног… »
Данас 23.04.2025
Мајка у Нигерији је видно узнемирена док чврсто држи њеног двогодишњег сина који има опекотине и светле флеке на лицу и ногама. Ова 32-годишњакиња је под притиском породице њено шесторо деце мазала производима за… »
Данас 23.04.2025
Вести дана »
(Фото) Велика експлозија у фабрици МОЛ Облак црног дима изнад објекта у Мађарској, надлећу хеликоптери, има мртвих
Блиц пре 25 минутајош 25 повезаних
Временска прогноза за петак 22. мај 2026: Данас променљиво облачно са кишом, температура до 26
Сербиан Невс Медиа пре 26 минутајош 27 повезаних
Хапшење у Бору, Београду и Злоту, сумња на злоупотребе буџета у организацији манифестација
Н1 Инфо пре 2 сатајош 24 повезане
Због скандала на концерту Рикија Мартина реаговала полиција: Трага се за починиоцима, део уређаја нађен код бине
Мондо пре 15 минутајош 17 повезаних