Povezane vesti
'Mojoj deci sam napravila ožiljke kremom za izbeljivanje kože'
BBC News pre 7 dana
Majka u Nigeriji objašnjava za BBC zašto ona i 77 odsto žena u zemlji koriste kreme za izbeljivanje kože. Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova… »
‘Mojoj deci sam napravila ožiljke kremom za izbeljivanje kože’
Danas pre 7 dana
Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro dece mazala proizvodima za izbeljivanje kože, a zbog… »
Danas pre 7 dana
Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro dece mazala proizvodima za izbeljivanje kože, a zbog… »
Radio 021 pre 7 dana
Majka u Nigeriji objašnjava za BBC zašto ona i 77 odsto žena u zemlji koriste kreme za izbeljivanje kože. BBC Jedna od Fatiminih ćerki ima svetle fleke na usnama Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji… »
Južne vesti pre 7 dana
BBC Jedna od Fatiminih ćerki ima svetle fleke na usnama Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro… »
NIN pre 7 dana
Vesti dana »

4 Tačke "plana za srpski narod" ukoliko želi u EU: Koje poruke smo čuli od Marte Kos, a koje od zvaničnog Beograda?
Kurir pre 36 minutajoš 23 povezane

Poslanik SDA založio se za demilitarizaciju Sandžaka na sastanku sa komesarkom EU
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih

(BLOG) Studenti danas trče do Beča: Očekuje ih „epohalan“ doček, nastavlja se put ka Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih