Povezane vesti
'Mojoj deci sam napravila ožiljke kremom za izbeljivanje kože'
BBC News 23.04.2025
Majka u Nigeriji objašnjava za BBC zašto ona i 77 odsto žena u zemlji koriste kreme za izbeljivanje kože. Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova… »
NIN 23.04.2025
Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro dece mazala proizvodima za izbeljivanje kože, a zbog posledica… »
‘Mojoj deci sam napravila ožiljke kremom za izbeljivanje kože’
Južne vesti 23.04.2025
BBC Jedna od Fatiminih ćerki ima svetle fleke na usnama Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro dece… »
Radio 021 23.04.2025
Majka u Nigeriji objašnjava za BBC zašto ona i 77 odsto žena u zemlji koriste kreme za izbeljivanje kože. BBC Jedna od Fatiminih ćerki ima svetle fleke na usnama Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima… »
Danas 23.04.2025
Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro dece mazala proizvodima za izbeljivanje kože, a zbog posledica… »
Danas 23.04.2025
Vesti dana »

Oglasio se Tramp pred istorijski sastanak i otkrio: Rat će biti okončan?
B92 pre 14 minutajoš 29 povezanih

Nekoliko desetina uhapšenih uključujući i maloletnike u Novom Sadu
Beta pre 34 minutajoš 106 povezanih

U junu prijavljena izgradnja 2.960 stanova, prosečna površina – 72,4 kvadrata
Nova ekonomija pre 2 satajoš 24 povezane