Povezane vesti
'Mojoj deci sam napravila ožiljke kremom za izbeljivanje kože'
NIN 23.04.2025
Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro dece mazala proizvodima za izbeljivanje kože, a zbog posledica… »
‘Mojoj deci sam napravila ožiljke kremom za izbeljivanje kože’
Južne vesti 23.04.2025
BBC Jedna od Fatiminih ćerki ima svetle fleke na usnama Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro dece… »
‘Mojoj deci sam napravila ožiljke kremom za izbeljivanje kože’
Danas 23.04.2025
Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro dece mazala proizvodima za izbeljivanje kože, a zbog posledica… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Pretežno sunčano i toplo vreme
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 16 povezanih
Kurtijeva policija pokrenula operaciju "Dosije 23": Specijalci naoružani do zuba krenuli u masovno hapšenje Srba u Zubinom Potoku - novi talas terora na Kosmetu
Kurir pre 42 minutajoš 19 povezanih
Iran insistira na diplomatskom rešenju i posle Trampovog odbijanja predloga o Ormuskom moreuzu
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih
Odjekuju pucnji, ljudi vrište i panično beže: Pojavili se prvi snimci sa mesta zločina u Južnoj Africi (video)
Večernje novosti pre 57 minutajoš 16 povezanih