Povezane vesti
'Mojoj deci sam napravila ožiljke kremom za izbeljivanje kože'
BBC News 23.04.2025
Majka u Nigeriji objašnjava za BBC zašto ona i 77 odsto žena u zemlji koriste kreme za izbeljivanje kože. Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova… »
NIN 23.04.2025
Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro dece mazala proizvodima za izbeljivanje kože, a zbog posledica… »
‘Mojoj deci sam napravila ožiljke kremom za izbeljivanje kože’
Južne vesti 23.04.2025
BBC Jedna od Fatiminih ćerki ima svetle fleke na usnama Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro dece… »
Radio 021 23.04.2025
Majka u Nigeriji objašnjava za BBC zašto ona i 77 odsto žena u zemlji koriste kreme za izbeljivanje kože. BBC Jedna od Fatiminih ćerki ima svetle fleke na usnama Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima… »
Danas 23.04.2025
Majka u Nigeriji je vidno uznemirena dok čvrsto drži njenog dvogodišnjeg sina koji ima opekotine i svetle fleke na licu i nogama. Ova 32-godišnjakinja je pod pritiskom porodice njeno šestoro dece mazala proizvodima za izbeljivanje kože, a zbog posledica… »
Danas 23.04.2025
Vesti dana »
Upozorenje RHMZ-a na ekstremne nepogode, građani će dobijati SMS poruke
RTS pre 32 minutajoš 77 povezanih
Eskalacija sukoba: Iran u „totalnom ratu“, Jordan oborio rakete
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 32 povezane
Dačić: Zaplenjeno oko 10 kilograma kokaina i tri koligrama heroina, uhapšen mladić
NIN pre 12 minutajoš 26 povezanih
Odbornik iz Zubinog Potoka: Srušene tri srpske vikendice na obali jezera Gazivode
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Glamočić: „Virus afričke kuge aktivan u sedam okruga, broj uginulih i eutanaziranih se smanjuje“
Serbian News Media pre 12 minutajoš 18 povezanih