Povezane vesti
"Skinuo me je s pokretima": Ivan zapevao bez autotjuna, pa odgovorio na prozivke kolege da je Desingerica 90-ih
Mondo 23.04.2025
Dača iz grupe Duck prozvao kolegu, pa je usledio odgovor. Zajedno sa svojim kolegama, Ivan Gavrilović se sada pojavio na konferenciji za štampu povodom koncerta koji će održati zvezde devedesetih. Tom prilikom, Dača Duck uporedio je kolegu sa jednim od… »
(Foto) harao je scenom: 90-ih Preselio se u Abu Dabi i nestao sa scene, dve decenije ga niste videli: Evo kako danas izgleda…
Blic 23.04.2025
Damir Radoičić iz grupe "Duck" devedesetih je žario i palio muzičkom scenom, a u jednom trenutku karijere napustio je estradu i preselio se u Abu Dabi, sada se posle mnogo godina ponovo vratio. Zajedno sa svojim kolegama Damir se sada pojavio na… »
Za nastup uzimao: 40.000 maraka, pa nestao iz javnosti Evo čime se danas bavi Dr Iggy - Ima licencu priznatu u svetu (Video)
Blic 23.04.2025
Pevač Igor Todorović, poznatiji kao Doktor Iggy, bio je jedna od najvećih zvezda devedesetih godina. Dr Iggy se nakon toga povukao iz javnosti, a fizički se nije mnogo promenio za sve ove godine. On je sada govorio o povratku na muzičku scenu, a otkrio… »
Imao jahtu od 8 metara, 3 auta, po nastupu uzimao 40.000 maraka: 90-ih plivao u parama, nestao i sve spiskao, a evo čime se…
Kurir 23.04.2025
Pevač Igor Todorović, poznatiji kao Doktor Iggy, devedesetih je harao domaćom scenom, i zarađivao ogromne sume novca pojavio se na konferenciji za štampu povodom povodom koncerta Devedesete u subotu. - Bilo šta što bi se radilo danas, to ne bi bilo to… »
Vesti dana »

Beograd sprema dva skupa za 28. jun: Vučićev pokret i protest studenata na isti dan
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 34 minutajoš 34 povezane

Srpska IT asocijacija: Ukidanje Uredbe o podsticajima za strance izazvaće poremećaj
Forbes pre 4 satijoš 15 povezanih