Povezane vesti
Amerikanac Aleksandar Kovačević kaže da je Đoković idol njegovoj porodici: Zamislite trenutak kad su me videli kako igram…
Danas 23.04.2025
Američki teniser srpskog porekla Aleksandar Kovačević izjavio je da je najbolji trenutak karijere duel sa Novakom Đokovićem na Rolan Garosu 2023. godine. Kovačević je rođen u Njujorku pre 26 godina, od oca Beograđanina i majke iz Travnika, koji su u SAD… »
Kovačević: Mrzeo sam tenis, pretili su mojoj porodici
Sport klub 23.04.2025
Za gledaoce tenis je sport glamura i bogatstva, putovanja po svetu i velikih zarada. Ali kada se ode malo dalje od vrha, priča je potpuno drugačija. – Kada sam bio mlađi, mrzeo sam tenis – ispričao je Aleksandar Kovačević, Amerikanac srpskog porekla… »
Vesti dana »
Politiko: Marta Kos će danas objaviti zamrzavanje 1,5 milijarde evra namenjenih Srbiji
Beta pre 32 minutajoš 26 povezanih
Iran nastavlja rat? Objavljen spisak novih meta! Teheran najavio “paklene sate kakvi neće biti zaboravljeni", napadnuti američki ratni brodovi (foto, video)
Kurir pre 2 minutajoš 44 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 20. april: Oblačno i kišovito, temperatura do 20 stepeni
Serbian News Media pre 47 minutajoš 23 povezane
Nastavljena druga sednica redovnog zasedanja Skupštine Srbije
Insajder pre 46 minutajoš 18 povezanih
Dr Hristov iz Niša posle glasanja za Lekarsku komisiju: Niko iz komisije niti Cesida nije hteo da nam se obrati iako smo tražili
Nova pre 27 minutajoš 15 povezanih