Povezane vesti
Amerikanac Aleksandar Kovačević kaže da je Đoković idol njegovoj porodici: Zamislite trenutak kad su me videli kako igram…
Danas 23.04.2025
Američki teniser srpskog porekla Aleksandar Kovačević izjavio je da je najbolji trenutak karijere duel sa Novakom Đokovićem na Rolan Garosu 2023. godine. Kovačević je rođen u Njujorku pre 26 godina, od oca Beograđanina i majke iz Travnika, koji su u SAD… »
Kovačević: Mrzeo sam tenis, pretili su mojoj porodici
Sport klub 23.04.2025
Za gledaoce tenis je sport glamura i bogatstva, putovanja po svetu i velikih zarada. Ali kada se ode malo dalje od vrha, priča je potpuno drugačija. – Kada sam bio mlađi, mrzeo sam tenis – ispričao je Aleksandar Kovačević, Amerikanac srpskog porekla… »
Vesti dana »
Posle sastanka s Putinom, Ukrajina sledeća stanica Trampovih mirovnih izaslanika
BBC News pre 12 minutajoš 23 povezane
Kratko osveženje, pa ponovo vrućine: RHMZ najavljuje šta nas čeka do kraja sedmice
NIN pre 6 minutajoš 20 povezanih
Turčin pretio selektoru odbojkašica Srbije, pominjao Tijanu Bošković, Evropa ovo mora da vidi
Telegraf pre 31 minutajoš 24 povezane
Izbori koji mogu uzdrmati Berlin: AfD pred velikim uspehom, Merc pod sve većim pritiskom
NIN pre 21 minutajoš 15 povezanih
Teška saobraćajna nesreća kod Novog Pazara: Golf se zakucao u auto u punoj brzini, poginuo mladić (23)
Sandžak press pre 7 minutajoš 16 povezanih