Povezane vesti
Predsednik KK Partizan Mijailović: Učestvovaćemo u Superligi Srbije
Danas pre 5 dana
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izjavio je danas da će crno-beli igrati u plej-ofu Superlige Srbije, u kom nisu nastupali 2022. i 2023. godine. – Mi ćemo učestvovati u Super ligi Srbije. U ovom trenutku imamo prednost… »
Ostoja Mijailović: Budžet Partizana u top osam, devet u Evroligi
Sport klub pre 5 dana
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović izjavio je da će crno-beli igrati u plej-ofu Super lige Srbije, u kom nisu nastupali 2022. i 2023. godine. „Mi ćemo učestvovati u Super ligi Srbije. U ovom trenutku imamo prednost domaćeg terena, po pravilniku… »
Partizan će igrati KLS uz prednost domaćeg terena - Mijailović: ''Šta mislite, zašto se sada ne svađamo?''
Sportske.net pre 5 dana
Osim ako ne bude nekih naknadnih promena, Partizan je pobedom nad Crvenom zvezdom u ponedeljak u derbiju AdmiralBet ABA lige ujedno stekao i prednost domaćeg terena u odnosu na najvećeg rivala i u domaćem šampionatu, AdmiralBet Košarkaškoj Superligi… »
Vesti dana »

Građani Španije i Portugala na ulicama proslavili povratak struje
Euronews pre 40 minutajoš 22 povezane

Prekinuta blokada RTS-a, saobraćaj ponovo uspostavljen u okolnim ulicama
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih

Drama na Autokomandi: Na poznati restoran bačen Molotovljev koktel: Konobar rukama gasio požar, prevezen na VMA (foto)
Blic pre 6 minutajoš 11 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Talas ruskih napada na Ukrajinu, poginula devojčica u Dnjepropetrovskoj oblasti
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih

Drid: Kao dekan imam pravo da pozovem policiju da dođe na fakultet
Radio 021 pre 47 minutajoš 8 povezanih