Povezane vesti
Ispred Bazilike Svetog Petra 100.000 vjernika čeka da oda počast papi Franji
Al Jazeera 23.04.2025
Katolička crkva i vjernici opraštaju se od pape Franje. Kovčeg s njegovim tijelom prenesen je jutros iz kapele Doma svete Marte u Baziliku svetog Petra u Vatikanu, uz prisustvo visokog svećenstva. Na papin zahtjev, vjerske službe i sam kovčeg mnogo su… »
Šola: Papa Franjo je krivo procijenio Srpsku i Rusku pravoslavnu crkvu
Al Jazeera 23.04.2025
Katolička crkva i vjernici opraštaju se od pape Franje. Kovčeg sa papinim tijelom prenesen je jutros iz kapele Doma svete Marte u Baziliku svetog Petra u Vatikanu, uz prisustvo visokog sveštenstva i vjernika. Na papin zahtjev, vjerske službe i sam kovčeg… »
Oproštaj od pape Franje: Procedure drugačije u odnosu na dosadašnje prakse
Al Jazeera 23.04.2025
Katolička crkva i vjernici opraštaju se od pape Franje. Kovčeg sa papinim tijelom prenesen je jutros iz kapele Doma svete Marte u Baziliku svetog Petra u Vatikanu, uz prisustvo visokog sveštenstva i vjernika. Na papin zahtjev, vjerske službe i sam kovčeg… »
Hiljade ljudi odaju posljednju počast papi Franji
Al Jazeera 23.04.2025
Kovčeg s Papinim tijelom prenesen je jutros iz kapele Doma svete Marte u Baziliku svetog Petra u Vatikanu, uz prisustvo visokog sveštenstva i vjernika. Na Papin zahtjev, vjerske službe i sam kovčeg mnogo su skromniji nego što je to do sada bio običaj u… »
Crkva se oprašta od pape Franje i priprema za imenovanje nasljednika
Al Jazeera 23.04.2025
Vatikan, Italija i katolički vjernici su u žalosti zbog smrti pape Franje koji će biti sahranjen u subotu. Vjernici do petka navečer u Bazilici svetog Petra mogu odavati posljednju počast poglavaru Katoličke crkve, koji je preminuo u ponedjeljak ujutro… »
Vesti dana »

VIDEO Završen potest studenata i zborova u Beogradu: "Pravda spava, vi nećete"
Radio 021 pre 23 minutajoš 26 povezanih

U Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušani Tomislav Momirović i Nebojša Šurlan
Insajder pre 7 satijoš 51 povezana

Devet meseci od pada nadstrešnice: Priveden Momirović, osumnjičen i Vesić
BBC News pre 6 satijoš 23 povezane

MUP i JP Putevi Srbije upozoravaju na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama i putarinama
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih

Leh odložio domaće obaveze pred gostovanje na "Marakani"!
Sportske.net pre 28 minutajoš 35 povezanih