Povezane vesti
Ispred Bazilike Svetog Petra 100.000 vjernika čeka da oda počast papi Franji
Al Jazeera 23.04.2025
Katolička crkva i vjernici opraštaju se od pape Franje. Kovčeg s njegovim tijelom prenesen je jutros iz kapele Doma svete Marte u Baziliku svetog Petra u Vatikanu, uz prisustvo visokog svećenstva. Na papin zahtjev, vjerske službe i sam kovčeg mnogo su… »
Šola: Papa Franjo je krivo procijenio Srpsku i Rusku pravoslavnu crkvu
Al Jazeera 23.04.2025
Katolička crkva i vjernici opraštaju se od pape Franje. Kovčeg sa papinim tijelom prenesen je jutros iz kapele Doma svete Marte u Baziliku svetog Petra u Vatikanu, uz prisustvo visokog sveštenstva i vjernika. Na papin zahtjev, vjerske službe i sam kovčeg… »
Oproštaj od pape Franje: Procedure drugačije u odnosu na dosadašnje prakse
Al Jazeera 23.04.2025
Katolička crkva i vjernici opraštaju se od pape Franje. Kovčeg sa papinim tijelom prenesen je jutros iz kapele Doma svete Marte u Baziliku svetog Petra u Vatikanu, uz prisustvo visokog sveštenstva i vjernika. Na papin zahtjev, vjerske službe i sam kovčeg… »
Hiljade ljudi odaju posljednju počast papi Franji
Al Jazeera 23.04.2025
Kovčeg s Papinim tijelom prenesen je jutros iz kapele Doma svete Marte u Baziliku svetog Petra u Vatikanu, uz prisustvo visokog sveštenstva i vjernika. Na Papin zahtjev, vjerske službe i sam kovčeg mnogo su skromniji nego što je to do sada bio običaj u… »
Crkva se oprašta od pape Franje i priprema za imenovanje nasljednika
Al Jazeera 23.04.2025
Vatikan, Italija i katolički vjernici su u žalosti zbog smrti pape Franje koji će biti sahranjen u subotu. Vjernici do petka navečer u Bazilici svetog Petra mogu odavati posljednju počast poglavaru Katoličke crkve, koji je preminuo u ponedjeljak ujutro… »
Vesti dana »

Milojević nije štedeo na rečima: Donosili smo pogrešne odluke, naravno da je stigla kazna!
Hot sport pre 9 minutajoš 37 povezanih

Kineske državne kompanije obustavile kupovinu ruske nafte zbog američkih sankcija
N1 Info pre 2 satajoš 56 povezanih

Jedan od najvećih skandala u NBA istoriji: Košarkaši i trener povezani sa njujorškim podzemljem, ovo su svi detalji (foto)
Večernje novosti pre 14 minutajoš 30 povezanih