Povezane vesti
Ispred Bazilike Svetog Petra 100.000 vjernika čeka da oda počast papi Franji
Al Jazeera 23.04.2025
Katolička crkva i vjernici opraštaju se od pape Franje. Kovčeg s njegovim tijelom prenesen je jutros iz kapele Doma svete Marte u Baziliku svetog Petra u Vatikanu, uz prisustvo visokog svećenstva. Na papin zahtjev, vjerske službe i sam kovčeg mnogo su… »
Šola: Papa Franjo je krivo procijenio Srpsku i Rusku pravoslavnu crkvu
Al Jazeera 23.04.2025
Katolička crkva i vjernici opraštaju se od pape Franje. Kovčeg sa papinim tijelom prenesen je jutros iz kapele Doma svete Marte u Baziliku svetog Petra u Vatikanu, uz prisustvo visokog sveštenstva i vjernika. Na papin zahtjev, vjerske službe i sam kovčeg… »
Oproštaj od pape Franje: Procedure drugačije u odnosu na dosadašnje prakse
Al Jazeera 23.04.2025
Katolička crkva i vjernici opraštaju se od pape Franje. Kovčeg sa papinim tijelom prenesen je jutros iz kapele Doma svete Marte u Baziliku svetog Petra u Vatikanu, uz prisustvo visokog sveštenstva i vjernika. Na papin zahtjev, vjerske službe i sam kovčeg… »
Hiljade ljudi odaju posljednju počast papi Franji
Al Jazeera 23.04.2025
Kovčeg s Papinim tijelom prenesen je jutros iz kapele Doma svete Marte u Baziliku svetog Petra u Vatikanu, uz prisustvo visokog sveštenstva i vjernika. Na Papin zahtjev, vjerske službe i sam kovčeg mnogo su skromniji nego što je to do sada bio običaj u… »
Crkva se oprašta od pape Franje i priprema za imenovanje nasljednika
Al Jazeera 23.04.2025
Vatikan, Italija i katolički vjernici su u žalosti zbog smrti pape Franje koji će biti sahranjen u subotu. Vjernici do petka navečer u Bazilici svetog Petra mogu odavati posljednju počast poglavaru Katoličke crkve, koji je preminuo u ponedjeljak ujutro… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na obilne padavine danas i sutra, na planinama već pao sneg
Glas Zaječara pre 15 minutajoš 26 povezanih

Vučić na večeri kod danskog kralja povodom održavanja Samita Evropske političke zajednice
Beta pre 55 minutajoš 17 povezanih

Dojave o bombama u nekoliko škola u Srbiji: Učenici evakuisani, policija na terenu: Panika u Prijepolju, Vranju, Novom Pazaru
Blic pre 25 minutajoš 10 povezanih

Bajern proglasio Kalinića za Zvezdinog kapitena, Herbert traži put do pobede!
Sportske.net pre 40 minutajoš 17 povezanih

Izraelski ratni brodovi presreli flotilu koja je išla ka Gazi: 'Greta Tunberg i njeni prijatelji su dobro'
BBC News pre 10 minutajoš 10 povezanih